Libnet.ro
UNICEF

18:30

Alegeri locale 2016. Septimiu Turcas a fost ales primar in Simleu Silvaniei. Acesta este judecat pentru abuz in serviciu

Adevărul Adevărul,
Alegeri locale 2016. Septimiu Turcas a fost ales primar in Simleu Silvaniei. Acesta este judecat pentru abuz in serviciu

Alegeri locale 2016. Liberalul Septimiu Turcas este trimis in judecata intr-un dosar ce vizeaza infractiuni de abuz in serviciu contra intereselor publice, fals in inscrisuri sub semnatura privata, uz de fals si fals in declaratii. continuă pe Adevărul

Alegeri locale 2016. Isaia Maghiar a fost ales primar in Balan. Acesta este trimis in judecata pentru abuz in serviciu si conflict de interese

Alegeri locale 2016. Primarul in functie al comunei Balan, al carui nume apare intr-un dosar de abuz in serviciu si conflict de interese, a reusit sa castige scrutinul din 5 iunie.

Alegeri locale 2016. Daniel Stefan Dragulin, noul primar al Calarasiului. PNL castiga 37 de primarii in judet

Favoritul cursei electorale pentru municipiul Calarasi, primarul in exercitiu, Daniel Stefan Dragulin, a castigat al doilea mandat in fruntea orasului, sub umbrela PNL, la alegerile locale 2016, in fata lui Marius Dulce de la PSD, fost viceprimar al orasului. in judetul Calarasi, PNL a.

Alegeri locale 2016 Neamt. Primele declaratii dupa aflarea rezultatelor la Primaria Piatra Neamt si CJ Neamt

Alegeri locale 2016 Neamt. Dragos Chitic, ales primar al municipiului Piatra Neamt si liderii PNL si PSD Neamt au comentat primele rezultate ale votului de duminica, 5 iunie.

Rezultate alegeri locale 2016 Aninoasa. Cine este noul primar al orasului

Alegeri locale 2016 Hunedoara. Primele rezultate neoficiale in urma alegerilor locale desfasurate duminica, in orasul Aninoasa, il dau drept castigator pe Nicolae Dunca PSD), actualul primar.

Rezultate alegeri locale 2016 Geoagiu. Cine este noul primar al orasului

Alegeri locale 2016 Hunedoara. Primele rezultate neoficiale in urma alegerilor locale desfasurate duminica, in orasul Geoagiu, il dau drept castigator pe Vasile Caragut ALDE), care l-a invins pe actualul primar, Ioan Valean.

Rezultate alegeri locale 2016 Hateg. Cine este noul primar al orasului

Alegeri locale 2016 Hunedoara. Primele rezultate neoficiale in urma alegerilor locale desfasurate duminica, in orasul Hateg, il dau drept castigator pe Marcel Goia PNL), actualul primar al orasului.

Rezultate alegeri locale 2016 in Petrila. Surpriza imensa: cine este noul primar

Alegeri locale 2016 Hunedoara. Primele rezultate neoficiale in urma alegerilor locale desfasurate duminica, in orasul Petrila, il dau drept castigator pe Vasile Jurca PSD), care l-a invins pe Ilie Paducel, primar timp de sase mandate in Petrila.

Rezultate alegeri locale 2016 Simeria. Cine este noul primar al orasului

Alegeri locale 2016 Hunedoara. Primele rezultate neoficiale in urma alegerilor locale desfasurate duminica, in orasul Simeria, il dau drept castigator pe Emil Risteiu, actual primar al orasului.

Alegeri locale 2016. Ce asteptari au alegatorii din Zalau de la viitorul primar

Alegeri locale 2016. La opt ore de la deschiderea sectiei de votare din incinta Scolii Postliceale Sanitare Christiana, se prezentasera la urne mai putin de un sfert dintre alegatori.

ALEGERI LOCALE 2016. Marian Munteanu, fost candidat al PNL: Romanii au sanctionat - prin absenteism si vot negativ - sistemul politico-economic

Fostul candidat liberal la Primaria Capitalei Marian Munteanu afirma, intr-o postare pe pagina sa de Facebook, ca bucurestenii, si nu numai ei, au dat un vot de blam la alegerile locale de duminica.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,222 seconds )