Libnet.ro
UNICEF

10:00

ALEGERI PARLAMENTARE 2012: Declaratia de avere a lui Vasile Blaga, candidat ARD in Timis.

România Liberă România Liberă,
ALEGERI PARLAMENTARE 2012: Declaratia de avere a lui Vasile Blaga, candidat ARD in Timis.

Fostul presedinte al Senatului, Vasile Blaga, care candideaza din partea ARD pentru un loc de senator in Timis, mentioneaza in declaratia de avere doua case, un apartament, un autoturism fabricat in 2001 si conturi la mai multe banci, potrivit Mediafax. In declaratia de avere depusa la sediul Biroului Electoral Judetean BEJ) Timis in 22 octombrie, Vasile Blaga mentioneaza ca are doua terenuri, in Cihei si Petrileni, judetul Bihor, unul de trei hectare, celalalt de 6. 257 de metri patrati. De . continuă pe România Liberă

ALEGERI PARLAMENTARE 2012: Ce AVERE are Dan Diaconescu.

Liderul PP-DD, Dan Diaconescu, candidat pentru un mandat de deputat in Colegiul 6 Targu Jiu, unde candideaza si Victor Ponta, detine noua terenuri intravilane, majoritatea in Bucuresti si trei case, conform declaratiei de avere depuse de acesta la BEJ, in care nu este mentionat niciun autoturism. Conform declaratiei de avere depuse de Dan Diaconescu la Biroul Electoral Judetean Gorj si obtinuta de corespondentul Mediafax in anul 2004 liderul PP-DD a cumparat 553 de metri patrati de teren in .

ALEGERI PARLAMENTARE 2012. Vezi cine sunt CANDIDATII din judetul GORJ!.

Colegiul 6 din Gorj este, probabil, cel mai disputat din intreaga tara. Aici candideaza premierul Victor Ponta si patronul OTV, Dan Diaconescu. Din partea ARD, in acest colegiu candideaza democrat-liberalul Nicolae Davitoiu. CITESTE SI: LISTA COMPLETA a candidatilor la Senat si Camera Deputatilor pentru fiecare judet. Vezi cine sunt CANDIDATII LA PARLAMENTARE din colegiul tau! USL Camera DeputatilorScarlat Iriza, PSDCamelia Kraibani, PSDVasile Popeanga, .

ALEGERI PARLAMENTARE 2012. Vezi cine sunt CANDIDATII din judetul GIURGIU!.

In judetul Giurgiu candideaza ministrul liberal Daniel Chitoiu, din partea USL, in timp ce ARD nu si-a trimis grei de la Bucuresti pentru a obtine un nou mandat in acest judet. CITESTE SI: LISTA COMPLETA a candidatilor la Senat si Camera Deputatilor pentru fiecare judet. Vezi cine sunt CANDIDATII LA PARLAMENTARE din colegiul tau! USL Camera DeputatilorNicolae Florian, PSDMarin Anton, PNLIoan Viorel Teodorescu, PNL Daniel Chitoiu, PNL SenatLucian Iliescu, .

ALEGERI PARLAMENTARE 2012. Cati bani are Petre Roman, candidat PNL la Brasov.

Fostul premier Petre Roman care candideaza din partea PNL pentru un loc de deputat in Brasov mentioneaza in declaratia de avere o singura locuinta in Voluntari, trei masini, tablouri de 20. 000 de euro, precum si 48. 000 de euro si 68. 000 de dolari, potrivit Mediafax. In declaratia de avere depusa la sediul Biroului Electoral Judetean BEJ) Brasov in 24 octombrie, Petre Roman mentioneaza ca are o locuinta de 202 metri patrati in Voluntari, cumparata in anul 2010. El precizeaza ca nu detine .

ALEGERI PARLAMENTARE 2012. Vezi cine sunt CANDIDATII din judetul HUNEDOARA!.

Judetul Hunedoara are mai multe nume sonore pe listele de candidati - fostul ministru Ioan Rus, liberalii Dan Radu Rusanu si Mariana Campeanu, iar din partea PDL - fostul primar al Devei, Mircia Muntean, si parlamentarul Iosif Blaga. CITESTE SI: LISTA COMPLETA a candidatilor la Senat si Camera Deputatilor pentru fiecare judet. Vezi cine sunt CANDIDATII LA PARLAMENTARE din colegiul tau! USL Camera DeputatilorLaurentiu Nistor, PSDNatalia Intorero, PSDDan Radu Rusanu, PNLCristian .

ALEGERI PARLAMENTARE 2012. Sorin Rosca Stanescu, candidat PNL, PENSIONAR cu firma de 8 ...

Sorin Rosca Stanescu, candidat PNL pentru un mandat de senator in Dambovita, se declara pensionar si precizeaza ca are datorii de peste 3 milioane de euro scadente in acest an, dar si faptul ca detine o societate a carei valoare ajunge la 8 milioane de lei, potrivit Mediafax. Potrivit declaratiei de avere depusa de Sorin Rosca Stanescu, acesta detine din 2008, in urma cumpararii, 10. 010 de metri patrati de padure in judetul Ilfov, dar si 13. 458 de metri patrati teren intravilan in acelasi .

ALEGERI PARLAMENTARE 2012. Vezi cine sunt CANDIDATII din judetul IASI.

Varujan Vosganian PNL), Anghel Stanciu PSD) si Teodor Baconschi PDL) sunt principalii candidati la alegerile parlamentare din acest an in judetul Iasi. CITESTE SI: LISTA COMPLETA a candidatilor la Senat si Camera Deputatilor pentru fiecare judet. Vezi cine sunt CANDIDATII LA PARLAMENTARE din colegiul tau! USL Camera DeputatilorMugur Cozmanciuc, PNLRelu Fenechiu, PNLConstantin Adascalitei, PSDVasile Mocanu, PSDNeculai Ratoi, PSDAnghel Stanciu, PSDNorina Forna, PSDCristina .

ALEGERI PARLAMENTARE 2012: Vezi ce candidati USL si ARD din Bucuresti nu au domiciliul in ...

Cinci dintre candidatii USL la alegerile parlamentare si alti patru din partea ARD propusi pentru colegiile din Bucuresti nu au domiciliul in Capitala, intre acestia numarandu-se deputatii Eugen Nicolaescu, Dan Radu Zatreanu, Octavian Bot sau Nicolae Banicioiu. Dintre candidatii propusi de ARD pentru Camera Deputatilor in colegiile din Bucuresti, care au domiciliul in afara municipiului, se numara Mota Maria - Targu Jiu, Ioan Mihaila - Calimanesti Valcea) si Dan Radu Zatreanu - Voluntari .

ALEGERI PARLAMENTARE 2012. Mures: Ghivece impartite pensionarilor la un targ de flori, de ...

Peste o suta de pensionari au stat la coada, miercuri, la Targu Mures, pentru a primi ghivece cu flori, la deschiderea Targului crizantemelor, eveniment organizat de Primarie, ghivecele fiind impartite de catre doi candidati la alegerile parlamentare, transmite corespondentul Mediafax. Fostul viceprimar din Targu Mures Csegzi Sandor, care in prezent este consilier al primarului si care candideaza ca independent in Colegiul 1 pentru Camera Deputatilor din Targu Mures, si fostul prefect Marius .

ALEGERI PARLAMENTARE 2012. Vezi cine sunt CANDIDATII din judetul MARAMURES!.

Pe listele electorale din Maramures, pe langa politicieni consacrati, precum social-democratul Mircea Dolha sau democrat-liberalul Mircea Man, se afla si cantaretul de muzica populara Grigore Lese si ministrul-sindicalist Liviu Pop. CITESTE SI: LISTA COMPLETA a candidatilor la Senat si Camera Deputatilor pentru fiecare judet. Vezi cine sunt CANDIDATII LA PARLAMENTARE din colegiul tau! USL Camera DeputatilorMircea Dolha, PSDFlorin Tataru, PSDCalin Matei, PSDGheorghe .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2317 seconds )