Libnet.ro
UNICEF

11:00

ALEGERI PARLAMENTARE 2012. Ungureanu: Am votat pentru o Romanie dreapta, onesta, construita ...

România Liberă România Liberă,
ALEGERI PARLAMENTARE 2012. Ungureanu: Am votat pentru o Romanie dreapta, onesta, construita ...

Presedintele Fortei Civice, fostul premier Mihai Razvan Ungureanu, a declarat, duminica, dupa ce si-a exprimat optiunea electorala in Arad, ca a votat pentru o Romanie dreapta, onesta, construita pe merit, iar aceste alegeri sunt foarte importante pentru ca vor determina viitorul natiunii, informeaza Mediafax. Fostul premier Mihai Razvan Ungureanu a votat la Sectia nr. 21 din municipiul Arad, fiind insotit de primarul Gheorghe Falca si de alti lideri ai PDL . continuă pe România Liberă

ALEGERI PARLAMENTARE 2012. Ungureanu: Am votat pentru o Romanie construita pe merit.

Presedintele Fortei Civice, fostul premier Mihai Razvan Ungureanu, a declarat, duminica, dupa ce si-a exprimat optiunea electorala in Arad, ca a votat pentru o Romanie dreapta, onesta, construita pe merit, relateaza Mediafax. Fostul premier Mihai Razvan Ungureanu a votat la Sectia nr. 21 din municipiul Arad, fiind insotit de primarul Gheorghe Falca si de alti lideri ai PDL Arad. Am votat pentru o Romanie asa cum am spus intotdeauna ca imi doresc, o Romanie .

ALEGERI PARLAMENTARE 2012. Toader: Am votat pentru o Romanie integrata in Europa corespunzator.

Liderul grupului parlamentar al PDL din Camera Deputatilor, Mircea Toader, a votat, duminica, in municipiul Tecuci, pentru o Romanie integrata in Europa corespunzator, pentru o dezvoltare economica si o dezvoltare a initiativei private, ca elemente fundamentale, potrivit Mediafax. Mircea Toader a votat la ora 15. 00, in municipiul Tecuci, in colegiul in care candideaza pentru un nou mandat de parlamentar. Citeste si LIVE TEXT. ALEGERI PARLAMENTARE 2012: PREZENTA la .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2331 seconds )