Libnet.ro
UNICEF

20:00

Alegeri parlamentare partiale: PSD-UNPR-PC a castigat aproape toate mandatele.

România Liberă România Liberă,
Alegeri parlamentare partiale: PSD-UNPR-PC a castigat aproape toate mandatele.

Candidatii PSD-UNPR-PC castigat aproape toate mandatele pentru care au concurat la alegerile partiale parlamentare si locale, potrivit unor surse din PSD, singurul sub semnul intrebarii fiind mandatul de deputat in Ilfov pentru Gabriela Szabo . continuă pe România Liberă

Rezultate finale alegeri europarlamentare la Braila. Alianta PSD-UNPR-PC a castigat detasat

Alianta PSD-UNPR-PC a castigat detasat alegerile europarlamentare la Braila, cu un scor electoral de 42,28%. PDL a obtinut la Braila un scor de 12,43%.

Rezultate alegeri europarlamentare 2014. Alianta PSD-UNPR-PC a castigat in judetul Ialomita cu 47,26%

Alianta PSD-UNPR-PC a castigat detasat alegerile europarlamentare in judetul Ialomita. Alianta a obtinut 47,26% din voturi, iar pe al doilea loc s-a situat PNL cu 13,75%, urmat de PDL cu 11,18% si Mircea Diaconu cu 6,42%. Datele au fost anuntate de reprezentantii Biroul Electoral Judetean BEJ).

PSD-UNPR-PC a luat aproape 40% in Bistrita-Nasaud. PDL a luat aproape 19%, iar PNL aproape 17%

Potrivit rezultatelor finale, PSD-UNPR-PC a obtinut 39,66% in Bistrita-Nasaud, in timp ce PDL 18,85%, PNL 16,97%, iar PMP 4,58%. Peste 36. 000 de bistriteni au acordat votul la alegerile europarlamentare aliantei PSD-UNPR-PC.

Rezultate europarlamentare 2014. Alianta PSD-UNPR-PC a castigat detasat in Maramures

La fel ca si in majoritatea judetelor din tara, alianta electorala PSD-UNPR-PC a reusit sa obtina cele mai multe voturi si in Maramures. La nivelul judetului, acestia au obtinut aproximativ 33 de procente din numarul voturilor exprimate, fiind urmati de PNL, cu aproximativ 10 procente.

Candidatii PSD-UNPR-PC au castigat aproape toate mandatele la alegerile partiale parlamentare si locale

Candidatii PSD-UNPR-PC au castigat aproape toate mandatele pentru care au concurat la alegerile partiale parlamentare si locale, informeaza surse din PSD citate de Mediafax. Gabriela Szabo a pierdut insa.

EXIT-POLL: Alianta PSD-UNPR-PC a castigat alegerile europarlamentare

Alianta electorala PSD-UNPR-PC a obtinut peste 40% din voturi, conform exit-poll-urilor prezentate, duminica seara, la Antena 3. Potrivit EXIT-POLL Operations Research, alianta electorala PSD-UNPR-PC a obtinut.

EXIT POLL: Alianta PSD-UNPR-PC a castigat alegerile europarlamentare

Mihai Gadea a prezentat in editia speciala de la Antena 3 si alte rezultate exit-poll, similare cu cel realizat de Operations Research. Alianta politica PSD-UNPR-PC a obtinut 41,01% la alegerile europarlamentare.

Alegeri parlamentare partiale: USD castiga detasat in majoritatea colegiilor. Surpriza vine din Ilfov unde Gabi Szabo ar fi pierdut

Simultan cu alegerile europarlamentare, duminica au avut loc alegeri partiale pentru primari, consilii locale sau presedinti de CJ in alte 19 de judete. Uniunea Social Democrata PSD-UNPR-PC) nu a avut nicio problema in a castiga majoritatea colegiilor din tara. Florin Birsasteanu a castigat fotoliul de deputat in Colegiul 3 din Timisoara unde Daniel Funeriu a fost doar pe locul 3, Mihnea Costoiu a fost ales senator de Gorj cu 51% din voturi, Ilie Nastase a castigat mandatul de senator in Colegiul 8 din Bucuresti, Ovidiu Silaghi pe cel de deputat in Colegiul 2 Satu Mare, Sorin Marica a iesit deputat in Colegiul Hateg, iar Florin Tecau a castigat presedintia CJ Arges numaratori paralele PSD).

Alegeri parlamentare partiale: Ilie Nastase castiga mandatul de senator in Colegiul 8 din Bucuresti

Ilie Nastase a castigat mandatul de senator in Colegiul 8 din Sectorul 4, anunta Mediafax, citand surse din PSD. Ilie Nastase a candidat din partea Aliantei Electorale PSD-UNPR-PC pentru mandatul de senator din colegiul 8 din Sectorul 4 al Capitalei, post ramas vacant dupa demisia din Senat a lui Dan Voiculescu.

Alegeri partiale 2014. Live text. PSD anunta victorie zdrobitoare a Aliantei PSD-UNPR-PC, in Dambovita

PSD Dambovita a dat publicitatii primele rezultate partiale dupa o numaratoare bazata pe centralizarea de sms-uri, care arata ca Alianta PSD-UNPR-PC a castigat detasat atat la nivelul judetului Dambovita, cat si la nivelul Municipiului Targoviste. Surpriza la Targoviste a constituit-o independentul Mircea Diaconu, care s-a clasat pe locul al doilea.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2246 seconds )