Libnet.ro
UNICEF

01:05

Alegeri partiale 2014. Live text. 2.682 de alegatori din Hulubesti, judetul Dambovita, asteptati, duminica, la vot si pentru desemnarea Consiliului Local

Adevărul Adevărul,
Alegeri partiale 2014. Live text. 2.682 de alegatori din Hulubesti, judetul Dambovita, asteptati, duminica, la vot si pentru desemnarea Consiliului Local

Alegeri partiale 2014, comuna Hulubesti. in Dambovita, odata cu alegerile pentru Parlamentul European, se vor organiza si alegeri locale partiale la Hulubesti. in timp ce in toate celelalte 88 de localitati, oamenii vor veni la urne doar pentru a alege europarlamentarii, la Hulubesti vor avea loc si alegeri partiale, pentru a se desemna componenta Consiliului Local, la aproape un an de la dizolvarea lui. continuă pe Adevărul

Alegeri partiale 2014. Live text: Alegatorii din Colegiul II Satu Mare isi aleg candidatii pentru Camera Deputatilor

Alegeri partiale 2014, Satu Mare. Aproape 66. 000 de alegatori din Colegiul 2 Satu Mare sunt asteptati duminica la urne, la alegerile partiale 2014, pentru a-si desemna reprezentantul in Camera Deputatilor, postul fiind vacant din decembrie 2013, cand Ovidiu Silaghi a devenit europarlamentar.

Alegeri partiale 2014. Live text. Alegatorii din Criciova, Timis, voteaza primarul. La Sacalaz, alegeri pentru Consiliul Local, iar la Timisoara se alege un deputat

Alegerile din aceasta primavera gasesc Timisul intr-o situatie inedita. Pe langa alegerile europarlamentare, aici se organizeaza si alegeri partiale 2014, atat locale, cat si parlamentare.

Alegeri partiale 2014. Live text. Votantii din Colegiul 2 Senat il vor alege pe inlocuitorul lui Grebla

Alegeri partiale 2014. in judetul Gorj au loc alegeri pe Colegiul 2 Senat, dupa ce Toni Mihail Grebla a fost desemnat judecator la Curtea Constitutionala.

Alegeri partiale 2014. Live text. Alegatorii din doua localitati buzoiene isi aleg noi consilieri, iar in alte doua comune se voteaza candidatii la primarie

Alegeri partiale 2014, judetul Buzau. Duminica, in judetul Buzau, peste 18. 000 de oameni dintr-un oras si trei comune sunt asteptati sa isi aleaga, dupa caz, primarul sau consilierii locali. Alegerile partiale 2014 au loc la Pogoanele si Calvini, acolo unde Consiliile Locale au fost dizolvate ca urmare a unor neintelegeri, precum si la Ziduri si Valea Ramnicului, unde primarii au decedat.

Alegeri partiale 2014. Live text. Alegatorii din Paulesti si Magureni, judetul Prahova, isi aleg candidatii pentru Primarie

Alegeri partiale 2014, Prahova. Simultan cu alegerea candidatilor pentru Parlamentul European, alegatorii din comunele prahovene Paulesti si Magureni sunt chemati duminica la vot pentru desemnarea primarilor. Alegerile partiale 2014 se desfasoara in aceste comune dupa ce edilii au decedat in timpul mandatelor.

Alegeri partiale 2014. Live text. Locuitorii din Apata, judetul Brasov, isi aleg duminica primarul

Alegeri partiale 2014, judetul Brasov. Pe langa europarlamentari, locuritorii din Apata judetul Brasov) sunt chemati la urne si pentru alegerile partiale 2014. Fotoliul de primar a ramas liber inca din aprilie 2013, dupa ce ediliul ales cu un an inainte a decedat.

Alegeri partiale 2014. Live text. Constantenii din comuna Rasova isi aleg, duminica, primarul

Alegeri partiale 2014, judetul Constanta. Comuna constanteana Rasova trece printr-un dublu proces electoral in ziua alegerilor europarlamentare 2014, deoarece voteaza pentru noul primar. Functia a ramas vacanta dupa demisia primarului Mihalache Neamtu.

Alegeri partiale 2014. Live text. Alegatorii din localitatea Ideciu de Jos, judetul Mures, isi aleg, duminica, primarul

Alegeri partiale 2014, Mures. Alegatorii din localitatea mureseana Ideciu de Jos isi aleg primarul. in cursa pentru ocuparea locului fruntas in comuna au intrat Laurentiu Mihai Buzdugan,Petrut Mihail si Simion Truta.

Alegeri partiale 2014. Live text. Locuitorii din Borsa, judetul Maramures, isi aleg, duminica, primarul

Alegeri partiale 2014, Maramures. in timp ce marea majoritate a romanilor sunt invitati duminica, 25 mai, sa-si aleaga viitorii parlamentari europeni, maramuresenii din orasul Borsa isi vor alege si primarul. 995 de persoane au drept de vot in aceasta localitate, iar in competitie s-au inscris sapte candidati.

Alegeri partiale 2014. Live text. Alegatorii din comuna vasluiana Dimitrie Cantemir isi aleg, duminica, primarul

Alegeri partiale 2014, judetul Vaslui. Alegatorii din comuna vasluiana Dimitrie Cantemir isi vor desemna astazi primarul. Pentru cei 2. 018 de cetateni cu drept de vot, pe raza comunei au fost organizate cinci sectii de votare, la Hurduci, Grumezoaia, Gusitei, Plotonesti si Urlati.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2278 seconds )