Libnet.ro
UNICEF

22:30

Alegeri in PDL Bucuresti-Ilfov pentru candidatul la prezidentiale: Predoiu - 86,63%, Falca - 13,37%

Adevărul Adevărul,
Alegeri in PDL Bucuresti-Ilfov pentru candidatul la prezidentiale: Predoiu - 86,63%, Falca - 13,37%

Catalin Predoiu a obtinut 86,63% din voturile democrat-liberalilor din Bucuresti-Ilfov pentru desemnarea candidatului PDL la prezidentiale, in timp ce Gheorghe Falca a fost votat de 13,37% dintre cei care s-au prezentat la vot, potrivit Mediafax. continuă pe Adevărul

Catalin Predoiu a obtinut 86,63% in Bucuresti-Ilfov pentru desemnarea cadidatului PDL la prezidentiale

Alegerile din cadrul PDL, pentru desemnarea candidatului la prezidentiale, sunt aproape de final. Catalin Predoiu a obtinut 86,63% din voturile democrat-liberalilor din Bucuresti-Ilfov pentru desemnarea candidatului PDL la prezidentiale, in timp ce Gheorghe Falca a fost votat de 13,37% dintre cei care s-au prezentat la vot, potrivit Antena 3.

PDL Bucuresti-Ilfov: incep alegerile interne pentru prezidentiabil.

Sambata dimineata, PDL Bucuresti-Ilfov isi alege prezidentiabilul pentru alegerile din 2014. Catalin Predoiu si Gheorghe falca sunt inscrisi in cursa. Cei doi si-a prezentat, miercuri, in fata Parlamentului, raportul de tara. Catalin Predoiu este simpatizat de sudul tarii, iar Falca de Moldova si vestul tarii Candidatul pe care cei de la PDL il vor alege va fi anuntat in cursul acestei seri. Stire in curs de actualizare.

Catalin Predoiu a obtinut 86,63% dintre voturile colegilor de la PDL Bucuresti-Ilfov pentru prezidentiale

Catalin Predoiu a obtinut 86,63% din voturile democrat-liberalilor din Bucuresti si Ilfov pentru desemnarea candidatului PDL la alegerile prezidentiale, relateaza Mediafax. Cel de al doilea candidat, Gheorghe.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2147 seconds )