Libnet.ro
UNICEF

21:00

Alegeri prezidentiale 2014. Un barbat a murit in fata unei sectiei de votare din Cluj

Adevărul Adevărul,
Alegeri prezidentiale 2014. Un barbat a murit in fata unei sectiei de votare din Cluj

Barbatul de 74 de ani, insotit de nepoata lui, a fost sa voteze la sectia de votare 222 din Ocna Dej. Incidentul s-a produs in jurul orei 15. 00, dupa ce barbatul a iesit din sectia de votare. Procesul de votare nu s-a intrerupt. continuă pe Adevărul

Alegeri prezidentiale 2014. Un barbat a murit in fata unei sectii de votare din Cluj

Barbatul de 74 de ani, insotit de nepoata lui, a fost sa voteze la sectia de votare 222 din Ocna Dej. Incidentul s-a produs in jurul orei 15. 00, dupa ce barbatul a iesit din sectia de votare. Procesul de votare nu s-a intrerupt.

Alegeri prezidentiale 2014. Un barbat din Vrancea a murit dupa ce a bagat in urna buletinul de vot

Potrivit cunoscutilor, barbatul era cunoscut cu afectiuni cardiace. Medicii sositi la fata locului nu l-au mai putut pe barbatul care abia si-a exprimat optiunea la alegerile prezidentiale 2014.

Alegeri prezidentiale 2014. Un barbat mort de patru ani, pe listele permanente din Brasov. Sotia sa a observat problema

O femeie din Brasov care a mers sa voteze la sectia amenajata la Scoala generala nr. 14 din Brasov a descoperit ca numele sotului sau care a murit in urma cu patru ani figureaza pe listele electorale permanente, ea facand o solicitare pentru a afla daca acesta a votat in primul tur al alegerilor.

Alegeri prezidentiale 2014 Hunedoara. Incident in Petrila: o stampila de vot a disparut fara urma din sectie

Alegeri prezidentiale 2014 Hunedoara. O stampila cu mentiunea Votat a disparut dintr-o sectie de vot din orasul Petrila. Presedintele sectiei, care este si politist local, nu stie ce s-a intamplat cu ea.

Alegeri prezidentiale 2014 Hunedoara. O sectie din Bucuresci s-a deschis cu doua ore mai tarziu

Alegeri prezidentiale 2014 Hunedoara. O sectie de vot din Bucuresci zona Bradului) s-a deschis cu aproape doua ore intarziere, din cauza lipsei unei stampile.

Alegeri prezidentiale 2014. Fraude la alegeri: turism electoral si stampile uitate prin buzunare

Alegeri prezidentiale 2014. Judetele Bacau, Calarasi si Teleorman sunt fruntase la numarul cazurilor de turism electoral. Corespondentii Adevarul au semnalat, pe parcursul acestei zile, numeroase cazuri de frauda electorala la circumscriptii din intreaga tara.

Alegeri prezidentiale 2014. Urmarim turul 2 vazut pe retelele sociale

Alegeri prezidentiale 2014. Victor Ponta si Klaus Iohannis au ajuns in turul 2 al alegerilor prezidentiale 2014 si la ora 21. 00 vom afla numele presedintelui Romaniei. Adevarul urmareste desfasuararea alegerilor, asa cum sunt ele vazute pe retelele sociale.

Alegeri prezidentiale 2014. Tutuianu: primarii primesc scrisori de amenintare din partea ACL

Alegeri prezidentiale 2014. Mai multi primari din judet au primit o scrisoare intocmita, acuza presedintele PSD, Adrian Tutuianu, de liderii ACL, pentru a-i intimida inainte de alegeri.

Alegeri prezidentiale 2014. Votul in Vecerd, satul sibian cu o mana de locuitori: Ponta e rau, Iohannis e bun

Localnicii din satul sibian Vecerd, mai putin de 100 la numar, au iesit si ei astazi la vot, in al doilea tur de alegeri prezidentiale 2014, desi cei mai multi dintre ei nu sunt convinsi pentru ce voteaza. Catunul se afla la aproximativ 50 de kilometri de Sibiu.

Alegeri prezidentiale 2014. Primii doi votanti de la Munchen, extenuati la capatul a peste 13 ore de asteptare

Una dintre cele mai emotionante imagini ale votului din diaspora provine de la Munchen, Germania, acolo unde doi romani s-au fotografiat extenuati la capatul maratonului pentru vot la alegeri prezidentiale 2014.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2123 seconds )