Libnet.ro
UNICEF

11:00

Alegeri prezidentiale 2014. Primii pasi ai presedintelui Iohannis

Adevărul Adevărul,
Alegeri prezidentiale 2014. Primii pasi ai presedintelui Iohannis

Klaus Iohannis trebuie validat ca presedinte de Curtea Constitutionala, apoi, pe 22 decembrie, va depune juramantul. Chiar daca nu este instalat oficial, Neamtul a lansat cateva initiative din postura de nou presedinte. continuă pe Adevărul

Primii pasi ai presedintelui Iohannis

Kalus Iohannis trebuie validat ca presedinte de Curtea Constitutionala, apoi, pe 22 decembrie, va depune juramantul. Chiar daca nu este instalat oficial, Neamtul a lansat cateva initiative din postura de nou presedinte.

Alegeri prezidentiale 2014. Primii doi votanti de la Munchen, extenuati la capatul a peste 13 ore de asteptare

Una dintre cele mai emotionante imagini ale votului din diaspora provine de la Munchen, Germania, acolo unde doi romani s-au fotografiat extenuati la capatul maratonului pentru vot la alegeri prezidentiale 2014.

EXIT-POLL ALEGERI PREZIDENTIALE 2014 (ora 19.00): Iohannis, castigator in doua sondaje. Ponta, in alte doua. Egalitate intr-un sondaj (VIDEO)

Cel de-al doilea tur al Alegerilor Prezidentiale 2014 din Romania s-a incheiat, duminica seara, la ora 21:00, odata cu inchiderea sectiilor de votare din tara. Peste 18 milioane de cetateni romani cu drept.

EXIT-POLL ALEGERI PREZIDENTIALE 2014 (ora 21.00): Iohannis, castigator in trei sondaje. Ponta, intr-unul singur. Vezi rezultatele estimate (VIDEO)

Cel de-al doilea tur al Alegerilor Prezidentiale 2014 din Romania s-a incheiat, duminica seara, la ora 21:00, odata cu inchiderea sectiilor de votare din tara. Peste 18 milioane de cetateni romani cu drept.

Alegeri prezidentiale 2014. Miting ACL la Focsani pentru sustinerea lui Klaus Iohannis. Ponta si Oprisan huiduiti copios de multime

Peste 1000 de vranceni au participat in aceasta seara la mitingul organizat de Alianta Crestin Liberala-Organizatia Vrancea, la Focsani, pentru sustinerea candidatului la alegerile prezidentiale 2014, Klaus Iohannis.

LIVE BLOG. Alegeri prezidentiale 2014, turul doi. Confruntarea dintre Klaus Iohannis si Victor Ponta

Alegerile prezidentiale 2014 au ajuns in turul doi. Batalia pentru presedintia Romaniei se desfasoara intre Victor Ponta PSD) si Klaus Iohannis ACL).

Alegeri prezidentiale 2014. Sibienii sarbatoresc in Piata Mare: Klaus, Klaus, ne-ai scapat de Mickey Mouse!

Peste 1. 000 de persoane s-au strans duminica seara in centrul Sibiului pentru a sarbatori victoria anuntata de exit-polluri a lui Klaus Iohannis. Oamenii scandeaza: Noi am votat, nu am plagiat, Kluas, Klaus, ne-ai scapat de Mickey Mouse!, Unde-i Antena 3?, Romania!. De asemenea, in PIata Mare din Sibiu s-a cantat Desteapta-te, romane!.

Alegeri prezidentiale 2014. Doi pasi simpli prin care poti afla daca altcineva a votat in locul tau

Cea mai la indemana metoda de fraudare a alegerilor electorale ar fi aceea in care mai multe persoane isi exercita votul in numele altor votanti. Pentru a ne asigura ca datele noastre nu au fost folosite in acest scop, trebuie sa sesizam Autoritatea Electorala Permanenta.

Alegeri prezidentiale 2014. Urmarim turul 2 vazut pe retelele sociale

Alegeri prezidentiale 2014. Victor Ponta si Klaus Iohannis au ajuns in turul 2 al alegerilor prezidentiale 2014 si la ora 21. 00 vom afla numele presedintelui Romaniei. Adevarul urmareste desfasuararea alegerilor, asa cum sunt ele vazute pe retelele sociale.

Alegeri prezidentiale 2014. Klaus Iohannis a iesit castigator in peste 72% dintre comunele din judet, la care se adauga cele patru orase

Alegeri prezidentiale 2014. Klaus Iohannis a iesit castigator in cele patru orase din judet, la care se adauga si 72% dintre comune. in unele comune scorul obtinut de Klaus Iohannis este absolut umilitor pentru contracandidatul sau, care a reusit intre primul si al doilea tur sa isi creasca electoratul doar cu 1%.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,233 seconds )