Libnet.ro
UNICEF

18:30

Alegeri prezidentiale 2014. Sesizari de turism electoral si vot multiplu la Constanta, Navodari si Agigea

Adevărul Adevărul,
Alegeri prezidentiale 2014. Sesizari de turism electoral si vot multiplu la Constanta, Navodari si Agigea

Alianta Crestin-Liberala Constanta a depus o noua contestatie la Biroul Electoral Judetean Constanta, cu privire la posibilitatea existentei unor fraude electorale prin vot multiplu in turul II de scrutin al alegerilor pentru desemnarea presedintelui Romaniei. continuă pe Adevărul

Alegeri prezidentiale 2014. Sesizari de turism electoral in localitatile din Baragan

Suspiciunile de turism electoral au aparut din nou in Baragan. Dupa ce in primul tur al alegerilor prezidentiale, Calarasiul s-a situat in topul judetelor cu cei mai multi votanti pe liste suplimentare- 16. 761 de persoane, si pe 16 noiembrie au aparut indoieli.

Alegeri prezidentiale 2014. Sesizari de turism si mita electorala depuse la BEJ Alba, transmise la politie

Reprezentantii celor doua alinte politice care au candidati in turul doi al alegerilor prezidentiale au depus duminica plangeri la BEJ Alba referitoare la turism electoral sau mita electorala. in toate cazurile, BEJ a sesizat politia.

Alegeri prezidentiale 2014. Fraude la alegeri: turism electoral si stampile uitate prin buzunare

Alegeri prezidentiale 2014. Judetele Bacau, Calarasi si Teleorman sunt fruntase la numarul cazurilor de turism electoral. Corespondentii Adevarul au semnalat, pe parcursul acestei zile, numeroase cazuri de frauda electorala la circumscriptii din intreaga tara.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2014. BEC: Prezenta la vot la ora 21.00 a fost de 62,04%

UPDATE, ora 21. 30: Biroul Electoral Central a prezentat datele referitoare la prezenta la votul de duminica, 16 noiembrie, pentru turul II de alegeri prezidentiale. Astfel, conform BEC, prezenta la vot la.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2014. BEC: Prezenta la vot la ora 10:00 - 8,52%

Biroul Electoral Central a facut publice primele date referitoare la prezenta la votul de duminica, 16 noiembrie, pentru turul II de alegeri prezidentiale. Astfel, conform BEC, prezenta la vot pana la.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2014. BEC: Prezenta la vot la ora 19:00 - 58,66%

BEC a facut publice datele referitoare la prezenta la votul de duminica, 16 noiembrie, pentru turul II de alegeri prezidentiale. Astfel, conform BEC, prezenta la vot pana la ora 19:00 este de 58,66%.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2014. BEC: Prezenta la vot la ora 16:00 - peste 44,5%

UPDATE: BEC a facut publice datele referitoare la prezenta la votul de duminica, 16 noiembrie, pentru turul II de alegeri prezidentiale. Astfel, conform BEC, prezenta la vot pana la ora 16:00 este de peste.

Alegeri prezidentiale 2014. Emil Boc: Conditiile de vot in diapora nu s-au imbunatatit. Guvernul putea emite Ordonanta de Urgenta!

Primarul Clujului a votat pentru turul II al alegerilor prezidentiale 2014 in jurul orei 10. 00, la o scoala de langa blocul unde locuieste. Am votat pentru cresterea economica fundamentata pe investitii si locuri de munca. Am vot asa cum cred eu ca voteaza orice om de dreapta, a sustinut fostul premier.

Alegeri prezidentiale 2014. Emil Boc: Conditiile de vot in diaspora nu s-au imbunatatit. Guvernul putea emite Ordonanta de Urgenta!

Primarul Clujului a votat pentru turul II al alegerilor prezidentiale 2014 in jurul orei 10. 00, la o scoala de langa blocul unde locuieste. Am votat pentru cresterea economica fundamentata pe investitii si locuri de munca. Am vot asa cum cred eu ca voteaza orice om de dreapta, a sustinut fostul premier.

Alegeri prezidentiale 2014. ACL Mehedinti a depus mai multe plangeri la politie pentru turism electoral si mita electorala

ACL Orsova a depus pana la aceasta ora mai multe plangeri la Politia municipiului Orsova pentru turism electoral, dar si pentru suspiciuni de mita electorala in turul al doilea pentru alegerile prezidentiale 2014. De turism electoral este acuzat si primarul de la Voloiac.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2672 seconds )