Libnet.ro
UNICEF

19:30

Alegeri prezidentiale 2014. Vot in arestul Politiei: 16 persoane au solicitat urna mobila

Adevărul Adevărul,
Alegeri prezidentiale 2014. Vot in arestul Politiei: 16 persoane au solicitat urna mobila

Chiar daca alegerile prezidentiale i-au prins dupa gratii, mai multi arestati preventiv din judetul Calarasi si-au exprimat dorinta de a vota. continuă pe Adevărul

VIDEO Alegeri prezidentiale 2014. Vot la lumina felinarului in comuna Perisani. Din cauza unei avarii, comuna a ramas fara energie electrica aproape cinci ore

Localnicii din comuna Perisani au fost nevoiti sa voteze in aceasta seara la lumina felinarului. Din cauza unei avarii la reteaua electrica, in comuna nu a fost energie electrica mai bine de patru ore. Spre seara, primarul a fost nevoit sa duca in sectiile de votare felinare, astfel incat procesul de votare pentru alegerile prezidentiale 2014 sa nu se suspende.

Alegeri prezidentiale 2014. Vot masiv pe listele suplimentare in Dolj

In judetul Dolj pe listele suplimentare au votat pana la ora 10. 00 peste 7000 de persoane. Sectiile de votare au fost deschise la ora 07. 00 si se vor inchide la ora 21.

Alegeri prezidentiale 2014. Vot fara incidente. 235 de sectii, deschise in judetul Calarasi

Un numar de 235 sectii de votare vor fi deschise, duminica, 16 noiembrie, de la ora 7 la 21. 00, pentru calarasenii care voteaza noul presedinte.

Alegeri prezidentiale 2014. Vot intrerupt la o sectie din Ialoveni, Republica Moldova: o femeie a fugit cu stampila de votare

Votul a fost intrerupt, duminica, la sectia din Ialoveni, Republica Moldova, dupa ce o femeie a furat stampila. Femeia si-a lasat pasaportul si a plecat fara sa priveasca in urma. inchiderea temporara a sectiei de votare a declansat proteste din partea celor aproximativ 200 de cetateni care stau la coada.

Alegeri prezidentiale 2014 Hunedoara. Incident in Petrila: o stampila de vot a disparut fara urma din sectie

Alegeri prezidentiale 2014 Hunedoara. O stampila cu mentiunea Votat a disparut dintr-o sectie de vot din orasul Petrila. Presedintele sectiei, care este si politist local, nu stie ce s-a intamplat cu ea.

Alegeri prezidentiale 2014. Votul in Vecerd, satul sibian cu o mana de locuitori: Ponta e rau, Iohannis e bun

Localnicii din satul sibian Vecerd, mai putin de 100 la numar, au iesit si ei astazi la vot, in al doilea tur de alegeri prezidentiale 2014, desi cei mai multi dintre ei nu sunt convinsi pentru ce voteaza. Catunul se afla la aproximativ 50 de kilometri de Sibiu.

Alegeri prezidentiale 2014. Primii doi votanti de la Munchen, extenuati la capatul a peste 13 ore de asteptare

Una dintre cele mai emotionante imagini ale votului din diaspora provine de la Munchen, Germania, acolo unde doi romani s-au fotografiat extenuati la capatul maratonului pentru vot la alegeri prezidentiale 2014.

Alegeri prezidentiale 2014 Hunedoara. O sectie din Bucuresci s-a deschis cu doua ore mai tarziu

Alegeri prezidentiale 2014 Hunedoara. O sectie de vot din Bucuresci zona Bradului) s-a deschis cu aproape doua ore intarziere, din cauza lipsei unei stampile.

Alegeri prezidentiale 2014. Diaspora vrea sa voteze: o romanca din Canada a zburat 670 de kilometri pentru a vota

Romanii din diaspora au avut numeroase probleme in primul tur de alegeri prezidentiale 2014. Numarul mic al sectiilor de vot ii forteaza pe unii sa faca calatorii lungi pentru a-si putea exprima optiunea electorala.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2014. Au inceput alegerile in DIASPORA. Anuntul facut de MAE

A ramas mai putin de o ora pana la deschiderea urnelor in tara noastra, insa, in diaspora, romanii au putut vota inca de aseara. Prima sectie de votare care s-a deschis.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2134 seconds )