Libnet.ro
UNICEF

22:30

Alegeri prezidentiale in Afganistan. Presedintele Karzai le cere afganilor sa participe masiv la vot

Antena3 Antena3,
Alegeri prezidentiale in Afganistan. Presedintele Karzai le cere afganilor sa participe masiv la vot

Update 11. 51- Presedintele in exercitiu Hamid Karzai i-a indemnat sambata pe afgani sa sfideze amenintarile talibanilor si sa participe masiv in primul tur al alegerilor care il vor desemna pe. continuă pe Antena3

Alegeri prezidentiale in Afganistan: Cetatenii aleg succesorul lui Hamid Karzai

Afganii voteaza sambata pentru un nou presedinte care sa ii urmeze lui Hamid Karzai, fiind prima trecere a puterii de la un presedinte afgan democratic ales la un altul, scrie BBC. Sectiile de votare s-au deschis la ora locala 07. 00 si alegatorii infrunta atat ploaia din unele regiuni cat si amenintarile cu atacuri lansate de talibani pentru a merge la urne.

Alegeri prezidentiale in Afganistan. Sectiile de votare s-au deschis

Sectiile de votare din Afganistan s-au deschis sambata dimineata, la ora locala 07. 30, ora Romaniei), pentru primul tur al alegerilor prezidentiale, un scrutin plasat sub semnul securitatii din cauza.

Alegeri prezidentiale in Afganistan. S-au deschis sectiile de votare

Sectiile de votare din Afganistan au fost deschise, sambata dimineata, la ora locala 07. 30, ora Romaniei), pentru primul tur al alegerilor prezidentiale. Scrutinul ce va face prima trecere democratica a puterii de la un presedinte la altul, in era post-razboi, are loc sub amenintarea unor violente din partea insurgentilor talibani.

Alegeri prezidentiale in Afganistan. Sectiile de votare se inchid, fara sa fie atacuri major

Update 16. 30 - Sectiile de votare au inceput sa se inchida, sambata, la ora locala 17. 30, ora Romaniei), in Afganistan, unde numerosi alegatori s-au prezentat la urne pentru a-l alege pe succesorul.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2183 seconds )