Libnet.ro
UNICEF

20:30

Alegeri SUA 2016. Hillary Clinton castiga alegerile primare democrate din Washington D.C., in timp ce s-a intalnit cu principalul contracandidat Bernie Sanders

Adevărul Adevărul,
Alegeri SUA 2016. Hillary Clinton castiga alegerile primare democrate din Washington D.C., in timp ce s-a intalnit cu principalul contracandidat Bernie Sanders

Hillary Clinton a castigat zdrobitor miercuri dimineata in ultimul stat care gazduieste alegeri primare democrate, si va intra oficial cu un avans de aproape 400 de delegati in Conventia Nationala Democrata din luna iulie. intre timp, fostul secretar de stat american s-a intalnit cu principalul contracandidat Bernie Sanders in spatele usilor inchise, presa americana speculand ca ar fi vorba de negocieri privind incetarea campaniei lui Sanders. continuă pe Adevărul

Alegeri SUA 2016. Hillary Clinton a castigat alegerile primare democrate din Washington si s-a intalnit cu principalul contracandidat Bernie Sanders

Hillary Clinton a castigat zdrobitor miercuri dimineata in ultimul stat care gazduieste alegeri primare democrate, si va intra oficial cu un avans de aproape 400 de delegati in Conventia Nationala Democrata din luna iulie. intre timp, fostul secretar de stat american s-a intalnit cu principalul contracandidat Bernie Sanders in spatele usilor inchise, presa americana speculand ca ar fi vorba de negocieri privind incetarea campaniei lui Sanders.

Wikileaks va publica mailuri trimise de Hillary Clinton in perioda cand era secretar de stat

Julian Assange a afirmat ca site-ul pe care il controleaza, Wikileaks, aobtinut mai multe scurgeri de informatii cu privire la candidatul democrat la presedintia SUA, Hillary Clinton, si va face.

Cum arata casa in care locuieste Hillary Clinton

Hillary Clinton, candidatul democratilor la Presedintila Statelor Unite, posibil viitorul prim presedinte feminin al tarii, locuieste intr-o vila situata la periferia oraselului Chappaqua, statul New York. Iata cum arata resedinta care va deveni una din cele mai bine pazite din intreaga tara.

Atac fara precedent al lui Hillary Clinton la adresa Arabiei Saudite

Candidatul democrat la Casa Alba Hillary Clinton a denuntat luni rolul Arabiei Saudite, Qatarului si Kuweitului in finantarea mondiala a ideologiei extremiste, a doua zi dupa atentatul de la Orlando in.

WikiLeaks va publica mai multe mailuri trimise de Hillary Clinton in timpul mandatului de secretar de stat

Democrata Hillary Clinton este investigata de FBI pentru a determina daca aceasta a incalcat legea federala prin utilizarea unui server privat in trimiterea unor informatii clasificate. Ultima publicare de mailuri ar putea sa lanseze o noua controversa si sa-i ofere munitie republicanului Donald Trump, care a folosit anterior scandalul serverului privat pentru a o ataca pe prezidentiabila.

Alegeri locale 2016. Cine sunt primarii noi ai Salajului

Doar 18 din totalul celor 61 de primarii salajene vor fi conduse de edili noi. in fruntea celorlalte,, primarii in functie au fost reconfirmati.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2109 seconds )