Libnet.ro
UNICEF

06:00

Alegeri SUA 2016. Primare in cinci state, Hillary Clinton si Donald Trump, favoriti FOTO

Adevărul Adevărul,
Alegeri SUA 2016. Primare in cinci state, Hillary Clinton si Donald Trump, favoriti FOTO

Alte cinci state americane vor organiza astazi alegeri preliminare, proces electoral in urma carora cei doi lideri in sondaje, Hillary Clinton si Donald Trump, si-ar putea consolida pozitiile in cursa pentru nominalizarea la candidatura pentru functia de presedinte al SUA. continuă pe Adevărul

ALEGERI SUA 2016: Kasich si Cruz au semnat un acord pentru a opri ascensiunea lui Donald Trump

Ted Cruz si John Kasich, candidati pentru investitura Partidului Republican la prezidentiale, au anuntat duminica ca isi vor uni fortele si isi vor diviza eforturile pentru a opri ascensiunea periculoasa a miliardarului Donald Trump, care este foarte aproape sa obtina numarul de delegati necesari pentru o majoritate clara la conventie, scrie CNN.

POZA ZILEI. Hillary Clinton, mana in mana cu simpatizantii din campanie

Candidatul democrat la presedintie, Hillary Clinton, strange mainile participantilor in timpul campaniei in Wilmington, Delaware.

ALEGERI LOCALE 2016. Denunt penal la DNA impotriva candidatilor din Bucuresti

Avand in vedere termenele foarte scurte de strangere a semnaturilor de sustinere a candidatilor de 2-3 zile, in unele cazuri), precum si informatiile de notorietate publ.

ALEGERI LOCALE 2016. Emil Boc il sfideaza pe Basescu. Fostul premier si-a depus candidatura pentru un nou mandat la Primaria Cluj-Napoca

Emil Boc si-a depus, luni, candidatura pentru un nou mandat la primaria municipiului Cluj-Napoca. Boc a spus ca nu va urma sfatul lui Traian Basescu de a iesi din cursa pentru fotoliul de primar, dar ca.

ALEGERI LOCALE 2016. Liviu Dragnea: Este putin probabil sa mai fiu in fruntea partidului dupa alegerile locale

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a spus luni ca este putin probabil ca dupa alegerile locale din 5 iunie sa mai fie liderul partidului, afirmand ca modernizarea partidului.

ALEGERI LOCALE 2016. Marti este ultima zi pentru depunerea candidaturilor

Partidele politice, aliantele electorale, organizatiile cetatenilor apartinand minoritatilor nationale si candidatii independenti mai pot depune pana marti, in.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2184 seconds )