Libnet.ro
UNICEF

08:16

Alegeri SUA 2020 Actiunile in justitie ale lui Trump, respinse in Georgia si Michigan

Hotnews Hotnews,
 Alegeri SUA 2020 Actiunile in justitie ale lui Trump, respinse in Georgia si Michigan

Un judecator din Georgia a respins o petitie a echipei de campanie a presedintelui Donald Trump privind scrutinul prezidential, afirmand ca nu exista dovezi care sa-i sustina afirmatiile, relateaza agentia DPA. O decizie similara a fost luata in statul Michigan, scrie Agerpres. continuă pe Hotnews

Alegeri SUA 2020. Americanii au trimis mutarea in plic. Trump si Biden se bat pentru fiecare vot

Numarul record de alegatori care au optat sa voteze anticipat si prin posta si-a pus amprenta pe cursa prezidentiala din 3 noiembrie, dintre presedintele republican in functie, Donald Trump, si democratul Joe Biden. Soarta alegerilor prezidentiale din SUA a ajuns, joi dimineata, sa depinda de rezultatul din cinci state ce au, in total, 60 de voturi in colegiul electoral. Trump conduce in 4 dintre ele, dar Biden a recuperat din diferenta.

Rezultate alegeri SUA. Cum arata lupta dintre Donald Trump si Joe Biden: actualul presedinte are o singura varianta

In acest moment in America sondajele s-au inchis in toata tara si rezultatele incep sa fie numarate. incepand cu 3:15, ora locala, Joe Biden are 238 de voturi la Colegiul Electoral, iar Donald Trump are 213. Datele sunt facute baza proiectiilor Associated Press. Trump vs Biden. Exit-pollul alegerilor americane Conform datelor estimative Donald Trump si .

Alegeri SUA 2020. Primele rezultate ale prezidentialelor, anuntate in doua sate din New Hampshire

Primele rezultate ale scrutinului prezidential din Statele Unite au fost anuntate in cele doua sate Dixville Notch si Millsfield din New Hampshire, care au dat startul simbolic al alegerilor din SUA in noaptea de luni spre marti.

ALEGERI SUA: Actiunile in justitie ale lui Trump, respinse in Georgia si Michigan

Un judecator din Georgia a respins o petitie a echipei de campanie a presedintelui Donald Trump privind scrutinul prezidential, afirmand ca nu exista dovezi care sa-i sustina afirmatiile, relateaza dpa. O decizie similara a fost luata in statul Michigan, potrivit Reuters si Agerpres.

Alegeri SUA 2020. intarzierea anuntarii viitorului presedinte risca sa arunce America in haos

Manifestatiile si tensiunile cresc in Statele Unite, dupa alegerile prezidentiale de marti, pe masura ce numararea voturilor continua, iar actiunile in justitie ale locatarului de la Casa Alba, Donald trump, se succed. Situatia aminteste de cea din anul 2000, cand s-au confruntat democaratul Al Gore si republicanul George W Bush, numai ca America de acum s-a schimbat mult, nu mai este cea de acum 20 de ani, este mult mai divizata.

Alegeri SUA 2020. Echipa lui Biden il acuza pe Trump ca incearca sa opreasca numararea voturilor

Echipa de campanie a candidatului democrat la presedintia SUA, Joe Biden, l-a atacat miercuri pe presedintele in exercitiu, republicanul Donald Trump, care a parut sa ameninte cu o batalie in instanta pentru a opri inregistrarea voturilor, avertizand ca si democratii au avocati care vor lupta pentru numararea fiecarui vot, informeaza Reuters.

Alegeri SUA 2020. Scenarii de cosmar si planul lui Trump din noaptea alegerilor. invingatorul ar putea fi decis la Curtea Suprema?

Soarta alegerilor prezidentiale din SUA ar putea fi decisa in ultima instanta la Curtea Suprema daca voturile prin corespondenta vor fi contestate si sunt indeplinite o serie de conditii, ceea ce aduce in prim-plan majoritatea conservatoare obtinuta de republicani prin confirmarea judecatoarei Amy Coney Barrett si temerile democratiilor privind o victorie ilicita a lui Trump.

Alegeri SUA 2020 Joe Biden conteaza pe victorie inainte de week-end, Trump cere oprirea numararii voturilor prin corespondenta

La doua zile dupa Election Day, Statele Unite ar putea cunoaste joi numele presedintelui care va depune juramantul in 20 ianuarie, cu rezultate asteptate in state-cheie de care are nevoie democratul Joe Biden pentru a-l invinge pe Donald Trump, care contesta numaratoarea voturilor in justitie, scrie AFP. 20 Pennsylvania: Biden se apropie la doar 98. 000 de voturi de Trump, in conditiile in care mai sunt de centralizat circa 400. 000 de voturi. 20 Georgia: Biden se apropie la doar 12. 800 de voturi de Trump. Mai sunt de contabilizat circa 48. 000 de voturi. 11 Nevada: Avansul lui Biden a crescut la 11. 400 de voturi. 50 Pennsylvania: avansul lui Trump scade la circa 121. 000 de voturi. 29 Trump cere oprirea numararii voturilor prin corespondenta 18. 00 Georgia: avansul lui Trump a scazut la 18. 146 de voturi, cu circa 61. 000 de voturi ramase de centralizat. 13 Cand sunt programate urmatoarele informatii din statele in care nu s-a decis castigatorul detalii in articol)12. 58 Cine sunt Alexandria Ocasio-Cortez si Trupa AOC, marile castigatoare ale alegerilor de marti 12. 01 De ce unele ziare si televiziuni s-au ferit pana acum sa treaca Arizona in contul lui Biden11. 03 Casele de pariuri il coteaza pe Trump doar cu 13-14% sanse la o victorie10. 30 Cea mai mare surpriza din alegeri.

ALEGERI SUA: Mai multe proteste ale miscarii BLM au loc in marile orase americane, dupa alegerile care il dau pe Donald Trump ca favorit

Simpatizantii miscarii Black Lives Matter s-au adunat in numar mare in mai multe orase din SUA, inclusiv in fata Casei Albe, in Washington, pentru a protesta fata de posibila realegere a actualului presedinte american, conform Digi24.

Alegeri SUA 2020. Trump sau Biden? Ofertele electorale ale celor doi candidati la Casa Alba

Confruntarea dintre Donald Trump si Joe Biden pentru Casa Alba nu se limiteaza doar la invective si insulte intre cei doi candidati. Presedintele in exercitiu republican si adversarul sau democrat propun de asemenea doua programe sensibil diferite.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:16

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2835 seconds )