Libnet.ro
UNICEF

06:00

Alegerile parlamentare din Germania: Merkel conduce esalonul, la guvernare s-ar putea impune o Mare Coalitie

Hotnews Hotnews,
 Alegerile parlamentare din Germania: Merkel conduce esalonul, la guvernare s-ar putea impune o Mare Coalitie

Cu o zi inainte de alegerile parlamentare din Germania, candidatii partidelor lupta pentru fiecare vot si mai ales pentru voturile nehotaratilor. Angela Merkel, candidata Uniunii CDU/CSU, isi incheie turul electoral in circumscriptia sa de la Stralsund. Candidatul social-democratilor, Peer Steinbruck, a vorbit sambata in fata electoratului la Frankfurt am Main, alaturi de Thorsten Schafer-Gumbel, candidatul SPD la alegerile regionale din Hessen, care au loc tot duminica, 22 septembrie. continuă pe Hotnews

Pe ce mizeaza Angela Merkel cu doua zile inainte de alegerile din Germania.

Cu doua zile inainte de alegerile legislative germane, Angela Merkel, aflata in deplasare miercuri la Munchen inainte de Oktoberfest, se bazeaza pe personalitatea sa pentru a mobiliza alegatorii nehotarati in timp ce coalitia sa este amenintata, transmite Mediafax. Cancelarul conservator, care traverseaza Germania in toate directiile, se bazeaza pe numele si bilantul sau pentru a incerca sa mobilizeze alegatorii. Ea asigura peste tot unde se duce: Veti avea Merkel doar cu CDU, cerand .

Germania: Tot mai multe comunitati locale vor sa preia controlul asupra retelelor de gaze si energie. Referendum in Hamburg, in acelasi timp cu alegerile parlamentare

In Germania, din ce in ce mai multe comunitati locale vor sa preia controlul asupra retelelor de energie sau de apa, pentru a recupera profiturile generoase ale acestor activitati incredintate sectorului privat, scrie AFP.

Rwanda: partidul presedintelui Paul Kagame castiga detasat alegerile parlamentare

Partidul care se afla in prezent la guvernare in Rwanda, Frontul Patriotic din Rwanda RPF) a castigat alegerile parlamentare si tara africana, asigurandu-si 76% din voturi.

Vedetele vor defila pe covor de iarba adus din Germania la Media Music Awards!

Cei mai in voga artisti ai momentului si vedete de top din showbiz vor defila maine seara, la Media Music Awards, pe un covor de iarba artificiala, adus special pentru acest eveniment din Germania.

Parlamentarele din Germania: Vot masiv prin corespondenta, scandalul buletinelor de vot disparute inainte de alegeri

Nici nu a inceput votul la urne pentru parlamentarele din Germania, ca au fost sesizate neregularitati. Mai mult ca in oricare an electoral, lumea a optat pentru votul prin corespondenta. Peste 20% dintre votantii de la parlamentarele de duminica, 22 septembrie, au cerut documente prin posta. Insa plicul initial nu a ajuns la adresa, iar in unele cazuri, retrimiterea documentelor nu a functionat.

Un ingrijitor de la Gradina Zoologica din Germania, ucis de un tigru siberian

Un ingrijitor de la gradina zoologica din Munster din Germania a fost ucis de un tigru siberian. Omul a fost muscat de ceafa, relateaza AFP. ingrijitorul, in varsta de 56 de ani, lucra de 20 de ani la.

Mi se pare putin nostim ca Romania vrea sa subventioneze operatorii telecom din Germania

Propunerea ANCOM de reducere a tarifelor de interconectare de la 1 ianuarie 2014 va afecta intreaga piata locala a telecomunicatiilor, nu numai companiile din grupul Cosmote, considera Nikolas Beckers, directorul general al Romtelecom si Cosmote Romania.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2532 seconds )