Libnet.ro
UNICEF

21:30

Alegerile partiale parlamentare. Bucurestenii din Sectorul 4 si locuitori din sase judete, asteptati la vot

Antena3 Antena3,
Alegerile partiale parlamentare. Bucurestenii din Sectorul 4 si locuitori din sase judete, asteptati la vot

Alegeri partiale parlamentare au loc simultan cu scrutinul pentru PE, duminica, in Capitala si in sase judete. Bucurestenii din Sectorul 4 si locuitori din sase judete Ilfov, Galati, Gorj, Hunedoara, Satu. continuă pe Antena3

Alegerile partiale parlamentare. Bucurestenii din Sectorul 4 si locuitori din sase judete, asteptati la vot

Alegeri partiale parlamentare au loc simultan cu scrutinul pentru PE, duminica, in Capitala si in sase judete. Bucurestenii din Sectorul 4 si locuitori din sase judete Ilfov, Galati, Gorj, Hunedoara, Satu.

Alegeri partiale 2014. Bucurestenii din Secorul 4 voteaza, duminica, si pentru desemnarea unui senator

Alegeri partiale 2014, Bucuresti. Locuitorii din Sectorul 4 al Capitalei se vor exprima de doua ori prin vot duminica, 25 mai. in paralel cu alegerile europene, sunt organizate alegeri partiale pentru locul de senator vacantat de Dan Voiculescu.

Incidente electorale. Presedintele unei sectii de votare din Sectorul 6, acuzat ca a bagat mai multe buletine in urna

Un alegator a sesizat ca la sectia de votare 1. 207, deschisa la Scoala 168 din sectorul 6, mai multe buletine de vot au fost introduse in urna de presedintele sectiei de votare, potrivit unor surse din MAI.

Votare intrerupta la patru sectii din Sectorul 1 din Bucuresti, dupa ce au existat suspiciuni de turism electoral

Presedintii a patru sectii de votare din Sectorul 1 dinBucuresti au intrerupt votul pentru euroalegeri, duminica, dupa ce au sesizat mai multe autocare din Dambovita aducand persoane la vot. Astfel,.

Procesul de votare la doua sectii din Sectorul 1 al Capitalei a fost intrerupt 10 minute, presedinta biroului suspectand un caz de turism electoral

Procesul de votare la sectiile 158 si 159, din cadrul Scolii nr. 181, din Sectorul 1 al Capitalei, a fost intrerupt pentru zece minute, dupa ce presedinta biroului electoral al sectiilor a suspectat ca se confrunta cu un caz de turism electoral, aud declarat oficiali din MAI, citati de Mediafax.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2504 seconds )