Libnet.ro
UNICEF

20:00

Alegerile prezidentiale din Austria vor fi amanate. Care este motivul

România Liberă România Liberă,
Alegerile prezidentiale din Austria vor fi amanate. Care este motivul

Alegerile prezidentiale din Austria, programate pentru inceputul lunii octombrie, vor fi amanate, din cauza ca plicurile folosite la votul prin corespondenta se desigileaza foarte usor, a anuntat ministrul de Interne Wolfgang Sobotka. continuă pe România Liberă

Alegerile prezidentiale din Austria ar putea fi amanate din cauza... lipiciului

Guvernul austriac va cere Parlamentului sa amane al doilea tur al alegerilor prezidentiale prevazute pentru 2 octombrie, din cauza unor probleme cu lipiciul folosit la buletinele de vot, a anuntat ministrul de Interne austriac, Wolfgang Sobotka, citat de AFP.

Scrutinul prezidential din Austria, amanat din cauza votului prin corespondenta

Ministrul de interne al Austriei, Wolgang Sobotka, a anuntat luni ca alegerile prezidentiale, initial stabilite pe 2 octombrie, vor fi amanate din cauza plicurilor folosite la votul prin corespondenta, care.

Veaceslav Platon vrea sa candideze la alegerile prezidentiale

Omul de afaceri Veaceslav Platon, pe numele caruia a fost deschis un dosar penal pentru escrocherie si spalare de bani in proportii deosebit de mari, vrea sa candideze la alegerile prezidentiale. Avocata acestuia, Ana Ursachi, a mentionat ca clientul sau intruneste toate conditiile legii pentru a fi pretendent la calitatea de candidat la sefia statului, transmite IPN.

Afacerile pe bani publici ale unui consilier din Mures. Toata familia politicianului este abonata la contracte cu statul

Cine imparte banii publici, parte isi face. Aceasta este reteta de imbogatire a vicepresedintelui PNL Mures, care isi imbuiba familia din banii statului. Ervin Molnar este consilier.

Uzbekistan: Alegerile prezidentiale vor avea loc pe 4 decembrie

Autoritatea Electorala din Uzbekistan a anuntat vineri ca alegatorii uzbeci se vor prezenta la urne la data de 4 decembrie pentru a alege un nou presedinte, dupa decesul liderului Islam Karimov, care a condus cu o mana de fier in ultimii 26 de ani fosta republica sovietica.

Alegeri SUA 2016. Ce este Alep? - intrebarea la care nu a putut raspunde candidatul libertarian la alegerile prezidentiale

Considerat de o parte a electoratului american drept o alternativa viabila la duelul Clinton-Trump pentru presedintia Statelor Unite, Gary Johnson a facut o gafa de proportii, vineri, in cadrul unui interviu pentru postul MSNBC. intrebat de moderator ce ar face despre situatia dezastruoasa din orasul Alep, aflat in centrul conflictului sangeros din Siria, Johnson l-a intrebat franc: ce este Alep?.

24 de solicitari, depuse la CEC pentru alegerile prezidentiale

Joi, 9 septembrie, a expirat termenul in care au putut fi depuse cereri la Comisia Electorala Centrala pentru inregistrarea grupurilor de initiativa in vederea colectarii semnaturilor solicitate la inregistrarea candidatilor in cursa electorala pentru prezidentialele din 30 octombrie. in total, au fost prezentate 24 de cereri.

Mihail Hodorkovski lanseaza proiectul In locul lui Putin, prin care cauta succesori ai liderului de la Kremlin

Fostul magnat rus al petrolului Mihail Hodorkovski, un critic dur al Kremlinului, a lansat un proiect al carui obiectiv este sa identifice inlocuitori ai presedintelui rus Vladimir Putin in alegerile prezidentiale din 2018, relateaza Radio Free Europe-Radio Liberty, citat de News. ro.

Rezultatele ei nu mai sunt cum trebuie. Ce a declarat Boureanu la iesirea de la audieri despre scandalul in care este implicat

La iesirea de la audieri, Cristian Boureanu a explicat pe larg ce se intampla acum cu relatia lui cu Ioana, fiica sa, care l-a acuzat ca ar fi batut-o in plina strada, conform.

La numai 18 ani, o tanara si-a cerut in casatorie iubitul in varsta de 60 de ani. Care este povestea tumultoasa dintre cei doi (VIDEO)

O adolescenta, in varsta de 18 ani, vrea sa isi uneasca destinul cu un barbat care ar putea sa ii fie bunic. Tanara si-a gasit dragostea in persoana unui om care are nu mai.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2123 seconds )