Libnet.ro
UNICEF

06:00

Alerta cu bomba. Aeroportul International Schonefeld din Berlin a fost evacuat

Antena3 Antena3,
Alerta cu bomba. Aeroportul International Schonefeld din Berlin a fost evacuat

Un terminal al aeroportului Schonefeld din Berlin a fost evacuat din cauza unei alerte cu bomba. Autoritatile au observat o geanta suspecta. Cateva sute de oameni se aflau in terminal in momentul declansarii. continuă pe Antena3

Amenintare cu bomba pe un aeroport din Berlin

Aeroportul International Schoenefeld din Berlin a fost evacuat luni din cauza unei amenintari cu bomba, au anuntat reprezentantii celui de-al doilea aeroport din capitala Germaniei, potrivit Agerpres.

Aeroportul Schoenefeld din Berlin, evacuat din cauza unei alerte cu bomba: Aeroportul a fost redeschis la scurt timp dupa declansarea alarmei

Alerta cu bomba pe aeroportul Schoenefeld din Berlin. Al doilea aeroport ca marime din capitala Germaniei a fost evacuat luni din cauza unei amenintari cu bomba, potrivit Reuters, care citeaza reprezentanti ai.

Lumina Sfanta de la Ierusalim va fi distribuita cu avionul in fiecare regiune a tarii. Cand va ajunge pe Aeroportul International George Enescu din Bacau

Pentru aducerea Luminii Sfinte de la Ierusalim, Patriarhia Romana a mobilizat forte impresionante. in jurul orei 19, lumanarile aprinse din Israel vor ajunge pe Aeroportul International Henri Coanda. Sefii eparhiilor din tara, veniti in Capitala, vor duce cu avioanele Lumina in Bacau, Iasi, Suceava, Sibiu, Cluj-Napoca, Baia Mare, Satu Mare si Timisoara.

Un nou record mondial: O profesoara din Berlin de 65 de ani va deveni cea mai in varsta mama de cvadrupleti din lume (VIDEO)

O profesoara de limba engleza din Berlin este pe cale de a dobori un record modial. La 65 de ani, femeia mai are cateva luni pana va deveni cea mai in varsta mama din lume, potrivit B1 TV. Pentru mai bine de un .

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2112 seconds )