Libnet.ro
UNICEF

17:00

Alerta in Craiova, dupa ce un detinut a evadat din Penitenciarul Pelendava. Cum arata barbatul

Adevărul Adevărul,
Alerta in Craiova, dupa ce un detinut a evadat din Penitenciarul Pelendava. Cum arata barbatul

Un detinut de la Penitenciarul Pelendava din Craiova a evadat in aceasta dimineata si este inca in libertate. Florin Birzan, in varsta de 28 de ani, din Bailesti, a fost condamnat la 6 ani de inchisoare pentru trafic de minori. continuă pe Adevărul

Un detinut de la Penitenciarul Pelendava a EVADAT

Un detinut de la Penitenciarul Pelendava, condamnat pentru trafic de minori, a evadat, joi, de la un punct de lucru interior, situat la o ferma din judetul Dolj.

Evadatul de la Penitenciarul Pelendava a fost prins

Detinutul de la Penitenciarul Pelendava care a evadat de la un punct de lucru interior, situat la o ferma din judetul Dolj, a fost prins, joi seara, de angajatii penitenciarului, pe o strada din Craiova.

Ce masuri au fost luate, dupa accidentul aviatic din Marea Britanie

Autoritatile aeronautice britanice au impus reglementari stricte dupa accidentul produs sambata, interzicand folosirea avioanelor de epoca la spectacole aviatice.

Ce masuri au fost luate dupa accidentul aviatic din Marea Britanie

Autoritatile aeronautice britanice au impus reglementari stricte dupa accidentul produs sambata, interzicand folosirea avioanelor de epoca la spectacole aviatice.

Uniunea Europeana revizuieste masurile de siguranta la bordul trenurilor, dupa atacul terorist din Franta

Uniunea Europeana va revizui masurile de siguranta la bordul trenurilor, in principal in cazul curselor internationale de mare viteza, dupa atacul terorist comis vineri in nordul Frantei, anunta Comisia.

Schimbari drastice dupa accidentul aviatic din Marea Britanie. Avioanele de epoca, direct afectate

Autoritatile aeronautice britanice au impus reglementari stricte dupa accidentul produs sambata, interzicand folosirea avioanelor de epoca la spectacole aviatice, informeaza BBC News online.

Ce cred candidatii la prezidentialele SUA despre violenta armata si legislatia pentru controlul armelor de foc dupa uciderea jurnalistilor din Virginia

Ln SUA violenta armata ramane o problema cotidiana, cu peste 33 000 de incidente inregistrate doar de la inceputul anului 2015, soldate cu moartea a 8 500 de oameni, potrivit datelor oferite de site-ulgunviolencearchive. org. Uciderea, miercuri, a doi jurnalisti din statul Virginia in timpul unei transmisiuni live, a expus in direct publicul american la ce inseamna o legislatie subreda in ceea ce priveste controlul armelor de foc si sustinerea vehementa a Amendamentului al 2-lea din Constitutia SUA, redactata in 1787, care prevede dreptul inviolabil al cetatenilor americani de a detine arme de foc.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2149 seconds )