Libnet.ro
UNICEF

01:05

Alerta de Ebola. 100 de milioane de dolari, pentru a limita efectele epidemiei, scapata de sub control. Expertii: Romania nu e in pericol

Hotnews Hotnews,
 Alerta de Ebola. 100 de milioane de dolari, pentru a limita efectele epidemiei, scapata de sub control. Expertii: Romania nu e in pericol

La Conakry in capitala Guineei va avea loc vineri un summit regional in prezenta sefilor de stat din Guineea, Liberia, Sierra Leone si Coasta de Fildes, dedicat focarului de Ebola, care a ucis mai mult de 700 de persoane in Africa de Vest. continuă pe Hotnews

Lloyds, amendata cu 370 milioane dolari pentru manipularea Libor

Lloyds Banking Group, cel mai mare creditor ipotecar britanic, a acceptat sa plateasca amenzi in suma de 370 de milioane de dolari catre autoritatile din SUA si Marea Britanie, in cadrul unui acord amiabil care incheie ancheta globala privind manipularea dobanzilor Libor si a comisioanelor pentru o schema de creditare guvernamentala.

Generali a rezervat 100.000 euro pentru inundatiile din ultima saptamana

Societatea de asigurari Generali Romania a constituit o rezerva de dauna de peste 100. 000 euro, pentru 44 de notificari de daune produse locuintelor de recentele ploi si inundatii din ultima saptamana, cele mai grav afectate judete sunt Arges, Valcea.

Mota 3D imprimanta 3D de 100 de dolari ramane doar un proiect

Deoarece se pare ca este imposibil sa creezi o imprimanta 3D de 100 de dolari, proiectul pentru Mota 3D a fost scos de pe Kickstarter. Ne-am obisnuit deja cu ideea ca imprimantele 3D nu sunt deloc ieftine. Cu toate acestea, am sperat cu toti ca pretul pentru ele va scadea pana la o limita rezonabila. Mota 3D era prima intruchipare a acestui vis si venea sub forma unui proiect pe Kickstarter. Desi se ascunde in spatele unui pret ipotetic de [].

SUA acorda un ajutor de 8 milioane de dolari Ucrainei pentru a-si securiza frontierele

Statele Unite ale Americii vor acorda un ajutor financiar Ucrainei in valoare de opt milioane de dolari pentru a-si securiza frontierele, a anuntat, vineri seara, vicepresedintele american Joe Biden, informeaza Reuters.

VERDICT bomba, venit de la Haga. Rusia trebuie sa plateasca 50 de MILIARDE de dolari pentru falimentul companiei Iukos

Rusia trebuie sa plateasca 50 de miliarde de dolari actionarilor companiei petroliere Iukos. E decizia judecatorilor de la Curtea Internationala de la Haga, care spun ca mai multi oficiali rusi au.

Peste 10 milioane euro pentru 4 proiecte majore de infrastructura de transport

Comisia Europeana va cofinan and ta, in programul TEN-T, 4 proiecte de infrastructura de transport ce urmeaza a fi puse in practica integral sau par and tial in tara noastra, valoarea maxima a eventualului sprijin acordat fiind de peste 10 milioane euro, potrivit unui comunicat trimis astazi redactiei.

ELCEN a semnat cu japonezii de la Marubeni un contract in valoare de 170 milioane euro pentru o centrala pe gaze

Electrocentrale Bucuresti ELCEN), cel mai mare producator de energie termica din Romania, si firma japoneza Marubeni Corporation au semnat marti contractul pentru infiintarea unei societati mixte. Noua societate vizeaza constructia in comun a unei centrale pe gaze de circa 250 MW, in valoare de aproximativ 170 milioane de euro, pe amplasamentul de la Fantanele judetul Mures), informeaza ELCEN.

ELCEN si Marubeni au semnat un contract de 170 milioane euro pentru o centrala pe gaze in Fantanele

Electrocentrale Bucure and sti ELCEN), cel mai mare producator de energie termica din tara noastra, and si firma japoneza Marubeni Corporation au semnat astazi un contract de aproximativ 170 milioane de euro pentru construc and tia unei centrale pe gaze pe amplasamentul de la Fantanele jude and tul Mure and s).

Peste 600 de milioane lei pentru Sanatate la rectificarea bugetara

Premierul Victor Ponta a anuntat ca bugetul de sanatate va primi peste 600 de milioane de lei la rectificarea bugetara.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2239 seconds )