Libnet.ro
UNICEF

08:00

Alerta falsa cu bomba in apropierea sediului Consiliului European si a Comisiei Europene

Adevărul Adevărul,
Alerta falsa cu bomba in apropierea sediului Consiliului European si a Comisiei Europene

Traficul intre Bruxelles-Nord si Bruxelles-Schuman a fost intrerupt pentru scurt timp, marti seara, din cauza unei alerte cu bomba in Cartierul european din capitala Belgiei, potrivit Le Figaro. continuă pe Adevărul

Bruxelles: Alerta falsa cu bomba in apropierea sediului Consiliului European

O alerta cu bomba a fost emisa marti seara in jurul orei locale 21. 30, ora Romaniei) in Cartierul european din Bruxelles, informeaza Le Soir. Alerta a fost declansata se pare de o masina parcata in.

Alerta falsa cu BOMBA la Consiliul European

Traficul intre Bruxelles-Nord si Bruxelles-Schuman a fost intrerupt pentru scurt timp, marti seara, din cauza unei alerte cu bomba in Cartierul european din capitala Belgiei.

Alerta cu bomba la Bruxelles, cu o zi inainte de summitul la care vor participa zeci de lideri europeni

Traficul intre Bruxelles-Nord si Bruxelles-Schuman a fost intrerupt, marti seara, din cauza unei alerte cu bomba in Cartierul european din capitala Belgiei, relateaza Le Soir. Alerta cu bomba a.

Alerta cu BOMBA la Casa Alba

In sala presei de la Casa Alba a avut loc o alerta cu bomba, iar jurnalistii prezenti la fata locului au fost evacuati ca masura de siguranta.

Alerta cu bomba in zona garii din Iasi

Alerta cu bomba in zona garii din Iasi in aceasta dimineata. Un geamantan suspect abandonat a fost observat de catre seful Seviciului de Actiuni Speciale, care a alertat autoritatile. Mai multe echipaje de.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2165 seconds )