Libnet.ro
UNICEF

14:30

Alerta la metroul din Gara de Nord: Un colet suspect a fost descoperit, statia a fost evacuata si se circula cu restrictii (VIDEO)

B1 B1,
Alerta la metroul din Gara de Nord: Un colet suspect a fost descoperit, statia a fost evacuata si se circula cu restrictii (VIDEO)

Un colet suspect a fost gasit marti la statia de metrou gara de nord, pirotenistii venind la fata locului pentru a vedea despre ce este vorba, informeaza B1 TV. Bagajul a fost descoperit de politisti, iar in prez. continuă pe B1

Alerta la metroul din Gara de Nord: Echipele de pirotehnisti au izolat zona, au ridicat coletul suspect si au descoperit ca nu era niciun pericol. Circulatia a fost reluata (VIDEO)

Update: Echipele de pirotehnisti au izolat zona, au ridicat sacosa suspecta si au descoperit ca nu era niciun pericol. Timp de 30 de minute circulatia a fost blocata. Circulatia a fost reluata in zona . Un.

Alerta la Gara de Nord. Un colet suspect a fost gasit la statia de metrou

Un colet suspect a fost gasit, marti dupa-amiaza, la statia de metrou Gara de Nord, informeaza B1 Tv.

Circulatia metroului, perturbata din cauza unui colet suspect. Ce au descoperit pirotehnistii

57Cutia suspecta gasita la statia de metrou Gara de Nord continea un radio vechi, au descoperit politistii, circulatia trenurilor fiind reluata pe ambele sensuri. O punga in care se afla o cutie.

Statia de metrou Gara de Nord, inchisa; politia cerceteaza un colet suspect

Statia de metrou Gara de Nord este inchisa, pentru ca s-a gasit un colet suspect, a declarat, pentru AGERPRES, directorul de comunicare al Metrorex, Evelyne Croitoru. Statia Gara de Nord este inchisa de zece.

ştiri de la B1

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2155 seconds )