Libnet.ro
UNICEF

01:05

Alerta pentru crescatorii de vite din Romania

România Liberă România Liberă,
Alerta pentru crescatorii de vite din Romania

Boala limbii albastre a fost depistata, cu cateva zile in urma, la bovine din judetul Buzau. Afectiunea nu are consecinte asupra omului, dar produce pagube crescatorilor de animale. continuă pe România Liberă

Vanatoarea de spioni, ultimul film al actorului Philip Seymour Hoffman, ajunge in cinematografele din Romania

Filmul Vanatoarea de spioni / A Most Wanted Man, in care actorul Philip Seymour Hoffman joaca ultimul rol principal din cariera, va avea premiera pe 29 august in cinematografele din Romania.

Filote: Coruptia din Romania, preocuparea majora la Bruxelles; poate sa cangreneze o intreaga tara

Sefa Reprezentantei Comisiei Europene in Romania, Angela Filote, a declarat, ieri, la Alba Iulia, ca la Bruxelles coruptia din Romania reprezinta cea mai mare ingrijorare, iar aceasta este un fenomen care poate sa cangreneze o intreaga tara.

Nesfarsitele santiere in care se zbat 500 de scoli din Romania

La ora aceasta 500 de scoli din Romania se afla in santier, fiind rehabilitate cu bani europeni. Lucrarile au inceput inca din 2007 si ar urma sa se incheie in 2016, a spus azi vicepremierul Liviu Dragnea.

Islanda: Cod rosu de alerta pentru zboruri dupa o eruptie de proportii reduse vulcanului Bardarbunga

Oficiul islandez de Meteorologie a emis, sambata, cod rosu pentru traficul aerian dupa ce vulcanul Bardarbunga a erupt, scrie Agerpres. Eruptia, desi a fost una de mici proportii a vulcanului aflat sub cel mai.

Islanda: Cod rosu de alerta pentru zboruri dupa o eruptie de mici proportii a vulcanului Bardarbunga

Oficiul Islandez de Meteorologie a emis un cod rosu pentru traficul aerian dupa o eruptie subglaciara de proportii reduse a vulcanului Bardarbunga, situat sub cel mai mare ghetar din Islanda, Vatnajokull, si dup.

Business report: Sistemul penitenciar, o gaura de un miliard de lei pe an; De ce toti investitorii plaseaza bani in titlurile de stat germane si mai platesc si o taxa pentru asta!; Starbucks-ul turcesc intra pe piata din Romania

Cat mai costa un apartament in marile orase din tara. Garsoniere nou-construite in Bucuresti s-au ieftinit cu 56%, de la 2. 519 la 1. 108 euro pe metru patrat. Windows 9 vine pe 30 septembrie. Microsoft va prezenta luna viitoare, in avanpremiera, succesorul sistemului de operare Windows 8, in cadrul unui eveniment.

Romania la inaltime: Transfagarasanul, unul din cele mai spectaculoase drumuri din Romania

Antena 3 a demarat o campanie de promovare a celor mai frumoase locuri turistice din Romania. Sigur ca astfel de campanii s-au mai facut, numai ca aceasta este filmata in mod deosebit. Toate cadrele sunt.

Faze tari: Patru pompieri au ajuns la spital, electrocutati, in timp ce participau la provocarea galetii cu apa Ice Bucket Challenge; Puiul de urs marsupial care face senzatie pe net; Lacurile blestemate din Romania. Balta care a inghitit o nunta intreag

Momentul care iti taie rasuflarea! Ce a facut acest bebelus la cateva secunde dupa nastere! O proaspata mamica si doctorii care o asistau au ramas fara cuvinte cand au vazut totul. Imediat dupa ce a iesit din pantece, bebelusul. Apel de tot rasul la 911. Un barbat s-a plans ca a platit 350 de dolari doar pentru o repriza de striptease. Cei de la apelurile de urgenta au avut parte de o reclamatie neobisnuita, scrie Elite Daily. Astfel, un barbat aflat in vacanta in Montana.

GALERIE FOTO Cel mai mare pod hobanat din Romania

Finantat prin Programul Operational Sectorial in Transporturi din fonduri structurale ale Uniunii Europene si de la bugetul statului, proiectul are ca termen de finalizare data de 31 octombrie 2014.

Singura deturnare de avion din Romania comunista. Avem si cealalta jumatate a povestii

La 27 mai 1971 avea loc prima si ultima deturnare de avion din perioada comunista. Pe scurt: sase barbati au intrat pe aeroportul din Oradea, au luat ostateci echipajul si cei 16 pasageri ai cursei de Bucuresti si au fortat decolarea. Dupa un zbor cu peripetii, au auterizat, insa, la Viena.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2212 seconds )