Libnet.ro
UNICEF

12:30

Alerta la un spital din Romania. Operatiile au fost amanate

Antena3 Antena3,
Alerta la un spital din Romania. Operatiile au fost amanate

Mai multe operatii programate la Spitalul Judetean de Urgenta SJU) Alba Iulia, unde a fost constatata o proba neconforma, au fost amanate, fiind efectuate doar urgentele, pana la dotarea unitatii. continuă pe Antena3

Meciurile din acest weekend din Liga 1 au fost amanate dupa decesul lui Patrick Ekeng

Liga Profesionista de Fotbal a anuntat ca meciurile din Liga 1 care ar fi trebuit sa se joace in acest weekend vor fi amanate, dupa ce jucatorul dinamovist Patrick Ekeng a murit pe teren vineri seara.

Regiunea din Romania inclusa printre cele mai spectaculoase 18 destinatii de vacanta europene care merita sa fie descoperite de turisti FOTO

De la insule si plaje exotice, la sate si atractii istorice, Europa musteste de destinatii incredibile care nu au fost, pana acum, inundate cu turisti. Unele sunt greu accesibile, altele sunt invaluite intr-un mister total. Printre comorile nedescoperite se gaseste si Bucovina.

Victorie pentru Horia Colibasanu. Timisoreanul a ajuns pe Varful Manaslu (8.163 de metri) din Himalaya: A fost cea mai extenuanta ascensiune

SUMMIT! Ora 1. 00 Nepal. Vant intre 40-50km/h, a transmis Horia Colibasanu prin SMS, de pe telefonul prin satelit, marti dupa-amiaza. A fost cea mai extenuanta zi de varf, spune alpinistul roman.

Atentie, soferi! ASA se fura mai nou in parcarile mall-urilor din Romania

Un individ a fost surprins de un sofer in timp ce incerca sa-i fure masina din parcarea unui mall din Bucuresti, scrie cancan. ro. Soferul care a fost la un pas sa ramana fara autoturism a.

Asociatia Municipiilor din Romania lupta pentru transparenta in administratia publica: Institutia semneaza mai multe protocoale pentru implementarea primului Portal pentru publicarea actelor administrative ale autoritatilor publice locale

Asociatia Municipiilor din Romania AMR) semneaza, luni, un protocol de colaborare cu Asociatia Oraselor din Romania AOR), Asociatia Comunelor din Romania ACoR) si Confederatia Patronala a.

Fondatorul Stratfor, George Friedman: Sistemul antiracheta din Romania nu poate contracara un atac al Rusiei

Instalatia antiracheta din Romania, integrata zilele trecute in sistemul antibalistic al NATO, are mai degraba un rol simbolic, intrucat nu ar putea contracara un atac masiv al Rusiei, afirma specialistul George Friedman, fondatorul Institutului de analize Stratfor si al publicatiei Geopolitical Futures, potrivit Mediafax.

Hexi Pharma, in top 3: Care sunt jucatorii care domina piata dezinfectantilor din Romania (VIDEO)

Piata dezinfectantilor din Romania este dominata de trei companii. Sante International, G. Indco si controversata Hexi Pharma controleaza circa doua treimi din piata, potrivit unui studiu al ICAP.

BMW recheama in service 32 de unitati Seria 7 din Romania. Poate aparea o eroare la calculatorul airbag-urilor

La BMW Seria 7 fabricantul a descoperit ca, in cazul in care se produc accelerari si franari violente, poate sa apara un defect intern al calculatorului pentru airbag-uri, in cazuri extrem de rare. Din Romania sunt afectate de aceasta rechemare in service 32 de unitati.

REVISTA BLOGURILOR: Spitalele din Romania devin o bomba bacteriologica

Presa occidentala ia act si consemneaza ultimelele evolutii ale scandalului dezinfectantilor din Romania, pe care il compara cu povestile de fictiune din filmele cu gangsteri.

VIDEO. Planeta MERCUR este vizibila din Romania. Ce masuri de siguranta recomanda specialistii

Luni dupa-amiaza, timp de numai cateva ore, planeta Mercur este vizibila din Romania. Acest fenomen, intalnit o data la cativa ani, devine posibil datorita trecerii planetei Mercur prin dreptul discului Soarelui.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,216 seconds )