Libnet.ro
UNICEF

07:30

Alerta terorista la Munchen: Cele doua gari inchise de teama unui atentat sinucigas au fost redeschise. Politia continua controalele in zona

Adevărul Adevărul,
Alerta terorista la Munchen: Cele doua gari inchise de teama unui atentat sinucigas au fost redeschise. Politia continua controalele in zona

Politia din orasul german Munchen a emis o alerta privind un atac terorist in noaptea de Revelion si a inchis joi seara doua gari de teama unor atentate sinucigase. Vineri dimineata, cele doua gari au fost redeschise, agentii de politie urmand sa faca verificari asupra persoanelor care circula prin zona. continuă pe Adevărul

Alerta terorista la Moscova. Doua gari, evacuate

La Moscova s-a dat alarma de atac terorist. Doua gari au fost evacuate.

Munchen: Doua gari, inchise din cauza riscului unor atentate comise de Statul Islamic

Doua gari din Munchen au fost inchise temporar in noaptea de Anul Nou din cauza suspiciunilor ca gruparea Statul Islamic ar pregati un atetat sinucigas. Informatii primite de autoritatile germane indicau o amenintare de atentat sinucigas, a declarat in noaptea de joi spre vinero seful Politiei din Munchen, Hubertus Andra, citat de AFP.

Alerta terorista la Munchen. Doua statii de tren au fost evacuate

Politia din orasul german Munchen a emis o alerta privind un atac terorist in noaptea de Revelion si a evacuat doua statii de tren.

VIDEO. Alerta TERORISTA la Munchen: Garile, inchise mai multe ore

Doua gari din Munchen, care fusesera inchise joi seara, pe fondul unor amenintari cu un atac sinucigas iminent al Statului Islamic, au fost deschise vineri dimineata.

Gari inchise in Munchen din cauza riscului unor atentate ISIS - VIDEO

Nivelul de alerta terorista ramane ridicat la Munchen, au anuntat reprezentanti ai politiei locale. Doua gari din orasul german Munchen au fost evacuate in cursul noptii de joi spre vineri, iar numeroase.

Revelionul lui Dan Negru de la Antena 1, cifre de zece ori mai mari decat Pro TV in audiente: cea mai mare diferenta din istorie dintre cele doua posturi

Revelionul lui Dan Negru de la Antena 1 a inregistrat cifre de audienta de zece ori mai mari decat Pro TV, aceasta fiind cea mai mare diferenta dintre cele doua posturi.

Riscul de atentat la Munchen nu mai este iminent

Nivelul de alerta terorista in Munchen, capitala landului Bavaria sudul Germaniei), a ramas la un nivel ridicat si vineri dimineata, a anuntat politia, dupa o noapte in care doua gari feroviare au fost evacuate pe fondul temerilor privind comiterea unor atacuri teroriste, transmite DPA. Ulterior, politia a anuntat ca riscul de atentat nu mai este iminent.

UPDATE. ISIS pregatea atacuri teroriste in Munchen. Doua gari au fost inchise din cauza riscului terorist. Sapte islamisti irakieni si sirieni sunt cautati. Politia da asigurari ca nu mai exista riscuri

Autoritatile germane cauta sapte islamisti irakieni si sirieni, afiliati retelei teroriste Stat Islamic, in ancheta privind complotul care viza gari din orasul Munchen, informeaza postul Bayerischer Rundfunk .

UPDATE. Anul Nou a inceput sub semnul amenintarilor teroriste. Doua gari din Munchen au fost evacuate

Politia germana a avertizat joi seara in legatura cu un posibilitatea unui atentat cu motivatii islamiste la Munchen sud), indicand ca a primit indicii in acest sens si indemnand populatia sa.

ANUL NOU a inceput sub semnul amenintarilor teroriste. Doua gari din Munchen au fost evacuate

Politia germana a avertizat joi seara in legatura cu un posibilitatea unui atentat cu motivatii islamiste la Munchen sud), indicand ca a primit indicii in acest sens si indemnand populatia sa.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2201 seconds )