Libnet.ro
UNICEF

20:00

Alesii PSD au votat ramanerea la guvernare. Noul Guvern va veni in Parlament pana pe 19 decembrie

România Liberă România Liberă,
Alesii PSD au votat ramanerea la guvernare. Noul Guvern va veni in Parlament pana pe 19 decembrie

Parlamentarii PSD au decis, marti, cu doar o abtinere, ca partidul sa ramana in continuare la guvernare. Decizia a fost luata la sedinta grupurilor reunite ale Partidului Social Democrat, la care a fost prezent si premierul Victor Ponta. continuă pe România Liberă

Parlamentarii PSD au votat ramanerea la guvernare, singura abtinere i-a apartinut lui Miron Mitrea - surse

Parlamentarii PSD au decis, marti, cu doar o abtinere, apartinand lui Miron Mitrea, ca formatiunea sa ramana in continuare la guvernare, au precizat pentru Mediafax surse social-democrate.

Parlamentarii PSD au votat ramanerea la guvernare, singura abtinere i-a apartinut lui Miron Mitrea

Parlamentarii PSD au decis, marti, cu doar o abtinere, apartinand lui Miron Mitrea, ca formatiunea sa ramana in continuare la guvernare, au precizat pentru Mediafax surse social-democrate. UPDATE Ponta, intrebat despre abtinerea la vot a lui Mitrea: E un om experimentat si a vazut foarte multe.

Surse: Noul Guvern va fi gata pe 19 decembrie, dupa prezentarea bugetului pe 2015

Premierul a transmis marti, in sedinta grupurilor reunite ale PSD din Parlament, ca noul guvern va fi gata pana pe 19 decembrie, imediat dupa prezentarea bugetului pentru 2015, arata surse citate de B1.

Victor Ponta: Vom veni in Parlament cu noul Guvern imediat dupa 13 decembrie si cu bugetul in jur de 14 decembrie (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a declarat, marti, ca va merge in Parlament cu noua structura a Guvernului imediat dupa data de 13 decembrie. Alesii PSD au dat vot unanim pentru continuarea guvernarii. Asta inseamna.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2292 seconds )