Libnet.ro
UNICEF

10:45

Alex Velea, show EXPLOZIV la RMA 2013! Vezi AICI prestatia artistului!

Devorator Monden Devorator Monden,
Alex Velea, show EXPLOZIV la RMA 2013! Vezi AICI prestatia artistului!

Show-ul Romanian Music Awards 2013 de la Brasov a avut numeroase momente spectaculoase, Alex Velea fiind protagonistul unuia dintre ele. Alex Velea castigat la RMA doua premii: Best on Social Media si Best Male. Artistul si-a obisnuit deja fanii cu miscarile lui de dans provocatoare, cat si cu pozele incitante de pe Facebook si Instagram, . continuă pe Devorator Monden

Alina Chinie (RedBlonde) colaboreaza cu Backstage Hero pentru piesa Daca vrei! Vezi aici clipul!

Alina Chinie, cunoscuta ca Veverita roscata, membra a trupei RedBlonde ne aduce o noua piesa impreuna cu formatia bucuresteana Backstage Hero - Daca vrei! Dupa succesul de care s-a bucurat piesa BLL a trupei RedBlonde, Alina ne surprinde cu un nou sound. Piesa este o combinatie de muzica electronica si muzica rock, o noua incearcare .

Robbie Williams va reveni cu un nou album Swings Both Ways! Vezi aici coperta si tracklistul oficial!

Cunoscutul artist britanic isi va incanta fanii cu un nou material de studio, al 10-lea per total si al doilea ca proiect swing, intitulat Swings Both Ways, care urmeaza a fi lansat pe 18 noiembrie. Robbie Williams si-a lansat in anul 2001 primul album swing, intitulat Swing When Youre Winning. Artistul a dezvaluit acum putin .

Lady Gaga apare pe coperta editiei din octombrie a revistei Elle! Vezi aici fotografiile!

Interviuri, recitaluri live, aparitii la emisiuni tv si de radio, nenumarate sedinte foto. Acesta este programul lui Lady Gaga de cand cu revenirea sa in muzica. Artista si-a lansat primul single, Applause, pe 19 august, urmand ca pe 11 noiembrie sa ne bucuram de noul sau material, intitulat ARTPOP. Dupa ce a realizat o sedinta .

HOT! John Legend si Chrissy Teigen vor aparea nud in clipul piesei All Of Me! Vezi aici poze de la filmari!

Artistul american si partenera sa din viata reala, Chrissy Teigen, apar in ipostaze fierbinti in cadrul urmatorului clip al lui John Legend pentru single-ul All Of Me. Cantaretul a filmat zilele acestea videoclipul in regia lui Nabil. Cea mai incitanta fotografie dintre cele postate online de la filmari este, cu siguranta, cea in care cei .

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1939 seconds )