Libnet.ro
UNICEF

06:30

Alexandra Dulgheru inaintea meciului cu Simona Halep: Nu degeaba e numarul 2 mondial

Online Sport Online Sport,
Alexandra Dulgheru inaintea meciului cu Simona Halep: Nu degeaba e numarul 2 mondial

Ziua de vineri esta una speciala pentru tenisul romanesc, doua dintre jucatoarele noastre de top duelandu-se in sferturile de finala de la Roma. continuă pe Online Sport

Turneul de la Roma: ce spune Alexandra Dulgheru despre meciul cu Simona Halep din sferturile de finala

Jucatoarea Alexandra Dulgheru, locul 72 WTA, venita din calificari, a declarat, joi, la postul Dolce Sport, ca intalnirea cu Simona Halep, din sferturile de finala ale turneului de la Roma, va fi cu siguranta un meci frumos, in care ea nu are ce pierde.

Dulgheru, inaintea duelului cu Halep: Va fi un meci frumos. La Foro Italico se va vorbi romaneste

Alexandra Dulgheru, 72 WTA, a spus ca duelul romanesc, pe care ea il va avea cu Simona Halep, 2 WTA, in sferturile turneului Premier 5 de la Roma, va fi unul frumos. Ea se asteapta sa fie foarte multi romani in tribune.

Roma 2015: Alexandra Dulgheru joaca, miercuri, in turul al doilea cu Safarova, numarul 14 mondial

Roma 2015. Alexandra Dulgheru, 72 WTA, venita din calificari, va avea unul dintre cele mai dificile meciuri ale sale din acest an in turul al doilea al turneului Premier 5 de la Madrid, acolo unde va juca, miercuri, impotriva favoritei numarul 12, Lucie Safarova.

Live Text Roma 2015. Simona Halep - Alexandra Dulgheru: vineri, ora 13.00. Avancronica unei premiere romanesti

Roma 2015. Simona Halep, cap de serie numarul 2, si Alexandra Dulgheru, locul 72 WTA, se vor intalni in premiera intr-un sfert de finala romanesc, in cadrul turneului Premier 5 de la Roma.

WTA Roma: Simona Halep vs Venus Williams 6-2, 6-1/In control total - Duel romanesc cu Dulgheru in sferturi

Meciul Simonei Halep cu Venus Williams de la Foro Italico) a parut unul de antrenament, in care numarul doi mondial a exersat cu mare succes o serie de lovituri. Dupa o ora si un minut de joc, Simona s-a impus cu scorul de 6-2, 6-1, trecandu-si astfel in palmares prima victorie impotriva fostului lider mondial. In sferturile competitiei Premier 5 de la Roma, Halep o va intalni pe Alexandra Dulgheru.

LIVE Simona Halep-Alexandra Dulgheru in sferturi la Roma (vineri, 13:00)

Onlinesport. ro transmite, vineri dupa pranz, sfertul de finala romanesc de la Roma dintre Simona Halep si Alexandra Dulgheru.

LIVE Simona Halep-Alexandra Dulgheru in sferturi la Roma (vineri, 13:00)

Onlinesport. ro transmite, vineri dupa pranz, sfertul de finala romanesc de la Roma dintre Simona Halep si Alexandra Dulgheru.

UPDATE. Meciul Simona Halep - Alexandra Dulgheru se va disputa vineri, de la ora 13.00

Meciul dintre Simona Halep, locul 2 WTA, i Alexandra Dulgheru, locul 72 WTA, din sferturile de finala ale turneului de categorie Premier 5 de la Roma, se va disputa vineri, de la ora 13. 00, informeaza.

Simona Halep - Alexandra Dulgheru, meciul romancelor in sferturile de finala ale turneului de la Roma

Va fi duel romanesc in sferturile de finala ale turneului de tenis de la Roma. Simona Halep va juca impotriva Alexandrei Dulgheru. Romancele si-au asigurat azi cate un loc in faza urmatoare a competitiei, dupa.

Am cucerit Roma. Victorii pe linie pentru Simona Halep, Alexandra Dulgheru, Irina Begu si Florin Mergea in Italia

Zi mare pentru romanii angrenati inturneul de tenis de la Roma. Simona Halep, Irina Begu si Alexandra Dulgheru s-au calificat in optimile de finala ale competitiei feminine, iar perecheaFlorin Mergea - Rohan Bopanna s-a calificat in optimile de finala ale probei de dublu din cadrul turneului masculin, acolo unde vor intalni cuplul Horia Tecau - Jean Rojer.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2293 seconds )