Libnet.ro
UNICEF

08:30

Alexandra Dulgheru si Irina Begu continua la Roma

Online Sport Online Sport,
Alexandra Dulgheru si Irina Begu continua la Roma

Ajunsa pe tabloul principal de la Roma in urma meciurilor de calificare, Alexandra Dulgheru s-a calificat, marti, in turul secund. continuă pe Online Sport

Zi plina de tenis, patru romance joaca la Roma: Simona Halep, Irina Begu, Alexandra Dulgheru si Monica Niculescu

Jucatoarele Alexandra Dulgheru, Irina-Camelia Begu, Simona Halep si Monica Niculescu vor evolua, marti, in probele de simplu si de dublu la turneul de categorie Premier 5 de la Roma, conform programului anuntat pe site-ul oficial al competitiei.

WTA Roma: Alexandra Dulgheru si Irina-Camelia Begu s-au calificat in turul doi

Alexandra Dulgheru locul 72 WTA) a invins-o pe Misaki Doi Japonia - locul 111 WTA - sportiva venita din calificari), rezultat in urma caruia a acces in turul doi al turneului Premier de la Roma. UPDATE: In aceeasi faza a competitiei a ajuns si Irina-Camelia Begu: 4-6, 6-2, 6-1 cu Urszula Radwanksa, dupa un meci care a durat o ora si 52 de minute.

Alexandra Dulgheru s-a calificat pe tabloul principal la Roma

Jucatoarea Alexandra Dulgheru s-a calificat, duminica, pe tabloul principal al turneului WTA Premier 5 de la Roma, dotat cu premii totale in valoare de 2. 7 milioane de dolari.

Clasamentul WTA inainte de Roma: Lupta stransa intre Halep si Sarapova, Begu continua ascensiunea

Clasamentul WTA, actualizat luni, pastreaza ordine mondiala de la varful tenisului feminin, cu Simona Halep si Maria Sarapova ducand o lupta stransa pentru pozitia a doua. O alta romanca, Irina Begu, continua sa urce in clasament.

WTA Roma: Alexandra Dulgheru s-a calificat pe tabloul principal

Alexandra Dulgheru a acces, duminica, pe tabloul principal la turneul de categorie Premier 5 de la Roma, dupa ce a invins-o in turul doi al calificarilor pe sportiva ucraineana Lesia Tsurenko, scor 6-2, 4-6, 6-3, informeaza wtatennis. com.

Monica Niculescu si Alexandra Dulgheru bat la portile tabloului principal de la Roma

Jucatoarele Alexandra Dulgheru si Monica Niculescu s-au calificat in ultimul tur al calificarilor turneului WTA Premier 5 de la Roma.

Turneul de la Roma: Irina Begu s-a calificat in turul al doilea

Tenismena romana Irina Begu s-a calificat in turul al doilea al turneului de la Roma dupa ce a invins-o pe poloneza Urszula Radwanska in trei seturi cu scorul de 4-6, 6-2, 6-1. Begu este numarul 31 mondial si a.

Roma 2015: Irina Begu si Monica Niculescu, in turul al doilea la dublu

Romancele Irina Begu si Monica Niculescu s-au calificat in turul al doilea, la dublu, in cadrul turneului Premier 5 de la Roma.

Irina Begu si Monica Niculescu s-au calificat in optimile de finala ale turneului de la Roma, la dublu

Perechea Irina-Camelia Begu/Monica Niculescu s-a calificat, luni, in optimile de finala ale probei de dublu din cadrul turneului de categorie Premier 5 de la Roma, dotat cu premii in valoare totala de 2. 600 de dolari.

Irina Begu s-a calificat in turul al doilea al turneului de la Roma

Jucatoarea Irina-Camelia Begu, locul 31 WTA, a invins-o marti, cu scorul de 4-6, 6-2, 6-1, pe sportiva poloneza Urszula Radwanska, locul 109 WTA, reusind sa acceada astfel in turul secund al turneului de.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2315 seconds )