Libnet.ro
UNICEF

22:30

Alexandru Arsinel: Draga Olteanu Matei, o pierdere imensa. Din ce in ce mai multi colegi din generatia sfanta a teatrului romanesc dispar (VIDEO)

B1 B1,
Alexandru Arsinel: Draga Olteanu Matei, o pierdere imensa. Din ce in ce mai multi colegi din generatia sfanta a teatrului romanesc dispar (VIDEO)

Marele actor Alexandru Arsinel spune ca regretata Draga Olteanu Matei, care a decedat in noaptea de marti spre miercuri, era in primul rand un munte de personalitate. Acum cateva zile Gaitan, acum Draga. continuă pe B1

Alexandru Arsinel despre Draga Olteanu Matei: N-am sa uit ca a renuntat la aplauze ca sa ma impinga pe mine pe scena

Actorul Alexandru Arsinel a vorbit, miercuri dimineata, despre Draga Olteanu Matei, intr-o interventie emotionanta in direct la Antena3: N-ai ce sa spui, decat ca a fost o foarte mare actrita. Ce sa inventezi despre Draga Olteanu? Ea era asa cum era. era imensa!.

Actrita Draga Olteanu Matei a incetat din viata

Inima actritei Draga Olteanu Matei a incetat sa mai bata in noaptea de marti spre miercuri. indragit.

Draga Olteanu Matei a incetat din viata, la cateva zile dupa internare

Draga Olteanu Matei si-a pierdut viata, la doar cateva zile dupa ce a fost internata la sectia de terapie intensiva a Spitalului Sfantul Spiridon din Iasi. Avea 87 de ani, dar starea ei de.

Actrita Draga Olteanu Matei a murit

Actrita Draga Olteanu Matei a incetat din viata in aceasta noapte, la Spitalul Sf. Spiridon, din Iasi, unde fusese internata in urma cu cateva zile, pentru o hemoragie digestiva. Draga Olteanu avea 87 de ani.

A murit Draga Olteanu Matei. Actrita avea 87 de ani

Actrita Draga Olteanu Matei a incetat din viata, noaptea trecuta, la spitalul judetean Sfantul Spiridon din Iasi, dupa cateva zile in care medicii au incercat sa faca totul pentru a o salva.

Alexandru Arsinel, despre Draga Olteanu Matei: O mare artista. Un om deosebit

Alexandru Arsinel a vorbit despre personalitatea actritei Draga Olteanu Matei. Artsta a murit miercuri intr-un spital din Iasi.

Mihai Bendeac, gest emotionant pentru Draga Olteanu Matei. iti vor da lacrimile

Este doliu in lumea teatrului si filmului romanesc. Vestea trista a acestei zile: actrita Draga Olteanu Matei a murit noaptea trecuta. Era internata de vineri la Spitalul Sf. Spiridon din Iasi, la Terapie Intensiva. Colegii de scena, printre care Maia Morgenstern si Alexandru Arsinel, deplang disparitia acesteia. Si Mihai Bendeac si-a manifestat tristetea in fata .

Mesaje emotionante la moartea actritei Draga Olteanu Matei:O comoara de inteligenta, umor, autoironie si har pe care le pot duce doar cei magistrali

Actrita Draga Olteanu Matei s-a stins din viata miercuri, la varsta de 87 de ani, intr-un spital din Iasi. Victor Rebengiuc, Oana Pellea, Alexandru Arsinel, Irina Pacurariu, Mircea Radu si Iulia Albu se numara printre cei care si-au exprimat regretul si au transmis mesaje de condoleante.

Ce pensie jenanta avea Draga Olteanu Matei dupa o viata pe scena. Cati bani primea

Draga Olteanu Matei avea o pensie jenanta dupa o viata petrecuta pe scena. Draga Olteanu Matei a murit in miecuri dimineata, la Spitalul din Iasi, la 87 de ani. Celebra actrita fusese adusa vineri seara, in stare critica, cu o hemoragie puternica. Draga Olteanu Matei avea o pensie mica. Daca nu ar fi avut si .

Draga Olteanu Matei a murit. Actrita avea 87 de ani. Cauza mortii

Este doliu in Romania. Draga Olteanu Matei a murit la 87 de ani. indragita actrita fusese dusa la Spitalul Sf. Spiridon din Iasi, din cauza unei hemoragii digestive superioare. Draga Olteanu Matei, dusa in stare grava la spital Draga Olteanu Matei a decedat astazi, 18 noiembrie, la varsta de 87 de ani. Actrita care a .

ştiri de la B1

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2088 seconds )