Libnet.ro
UNICEF

06:00

Alianta Romania Dreapta isi va lansa candidatii pentru parlamentare sub sloganul Reporneste inima Romaniei

B1 B1,
Alianta Romania Dreapta isi va lansa candidatii pentru parlamentare sub sloganul Reporneste inima Romaniei

Alianta Romania Dreapta isi lanseaza luni candidatii pentru alegerile parlamentare, in cadrul unui eveniment care se va desfasura la Opera Romana. Potrivit unor surse din cadrul coalitiei, sloganul de. continuă pe B1

Adriean Videanu, desemnat seful campaniei electorale a ARD pentru parlamentare; Traian Ungureanu - purtator de cuvant

Presedintele interimar al PDL Bucuresti, Adriean Videanu, a fost desemnat coordonator al campaniei electorale a Aliantei Romania Dreapta ARD) pentru alegerile parlamentare, iar europarlamentarul Traian Ungureanu va fi purtatorul de cuvant al campaniei, a anuntat duminica, intr-o conferinta de presa, presedintele PDL, Vasile Blaga, cu ocazia lansarii sediului de campanie al ARD din Capitala.

Adriean Videanu, desemnat seful campaniei electorale a ARD pentru parlamentare

Presedintele interimar al PDL Bucuresti, Adriean Videanu, a fost desemnat coordonator al campaniei electorale a Aliantei Romania Dreapta ARD), a anuntat duminica, intr-o conferinta de presa, presedintele PDL, Vasile Blaga, cu ocazia lansarii sediului de campanie al ARD din Capitala.

Campania pentru parlamentare: Emisiunile de promovare si spoturile electorale vor fi contra cost la posturile radio-TV private. Accesul la emisiuni de dezbatere electorala este gratuit

Candidatii la alegerile parlamentare vor avea acces contra cost la emisiunile de promovare electorala si se vor putea exprima, tot contra cost, in spoturi electorale pe posturile private de radio si televiziune, dar accesul lor la emisiuni de dezbatere electorala va fi gratuit. Tot gratuit va fi si accesul la posturile publice, arata o Decizie adoptata joi de CNA privind regulile de desfasurare a campaniei electorale in audiovizual, potrivit Mediafax.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2088 seconds )