Libnet.ro
UNICEF

23:00

Ce alimente nu trebuie sa-ti lipseasca din bucatarie pentru o silueta de vis si o sanatate de fier

Antena3 Antena3,
Ce alimente nu trebuie sa-ti lipseasca din bucatarie pentru o silueta de vis si o sanatate de fier

Mancam necorespunzator atat pentru ca ne lasam invinsi de pofte, pentru ca nu cunoastem masura, cat si pentru ca exista in bucatarie produse alimentare cu exces caloric care nu ajuta organismul din punct de vedere. continuă pe Antena3

Ce alimente nu trebuie sa-ti lipseasca din bucatarie pentru o silueta de vis si o sanatate de fier

Mancam necorespunzator atat pentru ca ne lasam invinsi de pofte, pentru ca nu cunoastem masura, cat si pentru ca exista in bucatarie produse alimentare cu exces caloric care nu ajuta organismul din punct de vedere nutritional.

Liderii dreptei se intalnesc din nou pentru a discuta despre candidatul unic la prezidentiale

Liderii partidelor de dreapta au o noua intalnire luni. Acestia trebuie sa gaseasca un candidat potrivit pentru Palatul Cotroceni, dupa ce fostul sef al Partidului National Liberal a anuntat ca nu va mai.

Cadou de nunta. Sotul Ioanei Basescu, Radu Pricop, va primi 200.000 de euro din despagubirea pentru pamanturile Bratienilor

Proaspatul sot al Ioanei Basescu, avocatul Radu Pricop, va primi saptamana aceasta 200. 000 de euro, prima transa de bani din despagubirea pentru pamanturile Bratienilor. Este ca un cadou de nunta, avand in.

Iohannis: Retragerea lui Antonescu din cursa pentru prezidentiale este un gest unic, al unui mare om politic

Retragerea lui Crin Antonescu din cursa pentru prezidentiale este un gest unic, al unui mare om politic, considera prim-vicepresedintele demisionar al PNL, Klaus Iohannis. Astazi am vazut un gest al unui mare om.

5 Articole vestimentare care nu trebuie sa lipseasca din garderoba unei femei

Ne este cunoscut sentimentul cand stam ore intregi in fata dulapului si nu stim cu ce sa ne imbracam, indiferent ca vorbim despre o plimbare, petrecere sau o intalnire. Devenim irascibile deoarece chiar daca dulapul este plin de haine, tot nu reusim sa gasim o combinatie potrivita pentru evenimentul la care urmeaza sa asistam.

Statul ar trebui sa aloce 10% din PIB pentru turism

Statul ar trebui sa aloce 10% din Produsul Intern Brut pentru turism, este de parere Cristian Parvan, secretarul general al Asociatiei Oamenilor de Afaceri din Romania AOAR).

Ucraina a platit o transa din datoria pentru gazul livrat de Rusia

Ucraina a platit o parte din datoria sa pentru gazele naturale livrate de Rusia, a anun and tat vineri comisarul european pentru energie Gunther Oettinger, ceea ce ar urma sa permita continuarea discu and tiilor intre cele doua par and ti saptamana viitoare, relateaza AFP and si Reuters.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,4047 seconds )