Libnet.ro
UNICEF

16:30

Alin Cocos, retinut de procurorii DNA pentru dare de mita si trafic de influenta

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Alin Cocos, retinut de procurorii DNA pentru dare de mita si trafic de influenta

Alin Cocos a fost retinut, astazi, de procurorii DNA anticoruptie, intr-un dosar al Alinei Bica disjuns din cel cu privire la despagubirea pentru un teren supraevaluat. Alin Cocos este fiul omului de afaceri Dorin Cocos, cercetat si el in dosarul. continuă pe Wall-Street Ro

Alin Cocos, retinut de procurorii DNA

Alin Cocos, fiul omului de afaceri Dorin Cocos, a fost retinut, vineri, de procurorii anticoruptie, intr-un dosar al Alinei Bica disjuns din cel privind despagubirea pentru un teren supraevaluat, potrivit Mediafax. In acest dosar, procurorii i-au mai retinut, joi si vineri, pe Adriean Videanu si pe un fost consilier al Alinei Bica, Florentin Mihailescu.

Un profesor universitar doctor a fost retinut de procurorii DNA, dupa ce a primit mita 200 de euro pentru a promova un student grec

Un profesor universitar doctor din Constanta a fost retinut in urma unui flagrant delict de procurorii DNA sub acuzatia ca ar fi primit mita 200 de euro de la un student grec pentru a-l promova la un examen.

O alta acuzatie zguduie Politia Timis. Adjunctul IPJ, ridicat de procurorii DNA pentru ca a luat mita un televizor

O noua acuzatie de luare de mita zguduie Politia Timis. Adjunctul sefului IPJ, Gheorghe Popescu, a fost saltat de procurorii DNA si dus la audieri. Potrivit anchetatorilor, Gheorghe Popescu a luat mita .

Directorul CFR Calatori Brasov, retinut de procurorii DNA pentru santaj

Directorul Sucursalei Regionale de Transport Feroviar de Calatori SRTFC) Brasov, Gheorghe Radulescu, a fost retinut, miercuri seara, de procurorii DNA, fiind acuzat ca ar fi santajat un subordonat.

DNA. Alin Cocos, retinut in dosarul despagubirilor in care este arestata sefa DIICOT, Alina Bica. in dosar ar mai fi implicati tatal lui Alin, mama naturala si fosta mama vitrega, Elena Udrea

Alin Cocos a fost retinut vineri, pe la 3. 00 dimineata, in dosarul MICROSOFT in care tatal sau, Dorin Cocos este arestat preventiv, iar fosta sa mama vitega, Elena Udrea este inculpata si se afla sub control judiciar pentru 60 de zile. Alin Cocos este acuzat de dare de mita si trafic de influenta.

Dorin si Alin Cocos, retinuti de DNA alaturi de Videanu si un fost consilier al Alinei Bica

Actualizare 15:12 Adriean Videanu, Dorin si Alin Cocos, prezentati ICCJ la ora 16, pentru arestare Adriean Videanu, Dorin Cocos si fiul acestuia, Alin, vor fi prezentati la ora 16, de procurorii DNA, in fata inaltei Curti de Casatie si Justitie ICCJ), pentru ca magistratii sa stabileasca daca inculpatii vor fi arestati preventiv pentru 30 de zile, scriu surse din presa. --- * Actualizare 14:37 Avocata Laura Voicu: Alina Bica nu a facut niciun denunt in noul dosar Laura Voicu, avocata fostei sefe a DIICOT, a afirmat, astazi, la iesirea din DNA, ca Alina Bica nu a facut niciun denunt in dosarul ANRP 2 format din trei disjungeri facute din primul dosar al fostului procuror-sef), precizand ca Bica a dat o declaratie in care sustine ca nu a savarsit faptele pentru care este invinovatita, scriu surse din presa. --- * Blaga: Videanu va fi suspendat de drept din partid, daca va fi arestat preventiv * DNA: Dorin Cocos, urmarit penal pentru trafic de influenta si dare de mita * Comisarul. ro: Tender, Dragnea si Ioan Niculae ar putea fi, de asemenea, chemati la DNA.

OFICIAL - Elena Udrea, urmarita penal de procurorii DNA pentru spalare de bani si fals in declaratii de avere / Fostul ministru a fost pus sub control judiciar

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie au dispus joi efectuarea urmaririi penale fata de Elena Udrea pentru savarsirea infractiunilor de spalare de bani si fals in declaratii de avere.

Adriean Videanu, Alina Bica, Dorin Cocos si Alin Cocos, in fata judecatorilor, cu propuneri de arestare

Adriean Videanu a fost retinut joi de procurorii DNA pentru 24 de ore. Procurorii spun ca fostul ministru al Economiei ar fi intervenit la Alina Bica, pentru ca aceasta, in calitate de procuror-sef al DIICOT, sa ridice sechestrul aplicat asupra unor.

Fostul consilier al Alinei Bica, si fiul lui Dorin Cocos, retinuti de procurorii DNA

Fostul ofiter de politie judiciara Florentin Mihailescu, care a consiliat-o pe Alina Bica in mandatul la sefia DIICOT, a fost retinut de procurorii anticoruptie, intr-o cauza disjunsa din dosarul despagubirii pentru un teren supraevaluat in care Bica este arestata preventiv. Si fiul omului de afaceri Dorin Cocos a fost scos cu catuse din sediul DNA. Procurorii vor cere vineri la instanta suprema arestarea preventiva a acestora.

Alin Cocos si mama lui, la DNA pentru audieri intr-un dosarul al Alinei Bica

Alin Cocos, fiul lui Dorin Cocos, si mama lui, Olguta Chiriac, s-au prezentat marti la DNA pentru a fi audiati intr-un dosar al Alinei Bica, disjuns din cel privind despagubirea ilegala de la ANRP, au declarat pentru surse judiciare.

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2207 seconds )