Libnet.ro
UNICEF

16:30

Alin Cocos s-a prezentat la DNA. El ar fi fost citat ca martor intr-un dosar al Alinei Bica

B1 B1,
Alin Cocos s-a prezentat la DNA. El ar fi fost citat ca martor intr-un dosar al Alinei Bica

Alin Cocos, fiul omului de afaceri Dorin Cocos, a ajuns marti la sediul Directiei Nationale Anticoruptie. Potrivit unor surse judiciare citate de B1 TV, Alin Cocos a fost citat de procurori pentru a face. continuă pe B1

Alin Cocos si mama lui s-au prezentat la DNA pentru a fi audiati intr-un dosar al Alinei Bica

Alin Cocos si mama lui, Olguta Chiriac, s-au prezentat marti la Directia Nationala Anticoruptie DNA) pentru a fi audiati intr-un dosar in care este cercetata Alina Bica, fosta sefa a Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism DIICOT). Acest dosar a fost disjuns din cel privind despagubirea ilegala de la ANRP.

Alin Cocos si mama lui s-au prezentat la DNA pentru a fi audiati intr-un dosar al Alinei Bica

Alin Cocos, si mama lui, Olguta Chiriac, s-au prezentat azi la DNA pentru a fi audiati intr-un dosar al Alinei Bica, disjuns din cel privind despagubirea ilegala de la ANRP, au declarat pentru presa surse judiciare.

Alin Cocos si mama lui, la DNA pentru audieri intr-un dosarul al Alinei Bica

Alin Cocos, fiul lui Dorin Cocos, si mama lui, Olguta Chiriac, s-au prezentat marti la DNA pentru a fi audiati intr-un dosar al Alinei Bica, disjuns din cel privind despagubirea ilegala de la ANRP, au declarat pentru surse judiciare.

Adrian Sarbu ar fi fost citat ca suspect la Parchetul General

Patronul Mediafax Group, Adrian Sarbu, ar fi fost citat, in aceasta dimineata, la Parchetul de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie PICCJ), ca sa dea declaratii pentru noi acuzatii, scrie SursaZilei. ro. Pe de alta parte, biroul de presa al PICCJ ne-a transmis ca, pentru astazi, nu exista nicio citatie pe numele lui Sarbu.

UPDATE Fiul lui Dorin Cocos, Alin Cocos, audiat la DNA

Alin Cocos, fiul omului de afaceri Dorin Cocos, s-a prezentat marti la DNA, pentru a fi audiat in calitate de martor intr-un dosar disjuns din cel in care fosta sefa a DIICOT Alina Bica a fost trimisa in judecata in legatura cu retrocedarea ilegala a unui teren din Capitala. Si mama lui Alin Cocos este asteptata marti la DNA, informeaza Agerpres.

ştiri de la B1

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2404 seconds )