Libnet.ro
UNICEF

23:00

Alin Tise (PNL) a fost ales presedinte al Consiliului Judetean Cluj, functie pe care a mai ocupat-o intre 2008 si 2012

Adevărul Adevărul,
Alin Tise (PNL) a fost ales presedinte al Consiliului Judetean Cluj, functie pe care a mai ocupat-o intre 2008 si 2012

Senatorul Alin Tise PNL) a fost ales, vineri, presedinte al Consiliului Judetean Cluj si a depus juramantul pentru al doilea mandat la sefia institutiei, dupa cel din perioada 2008-2012. Cei doi vicepresedinti ai CJ sunt Vakar Istvan UDMR) si Marius Minzat PNL). continuă pe Adevărul

Gheorghe Flutur a fost ales presedinte al Consiliului Judetean Suceava

Liderul judetean al PNL Suceava, senatorul Gheorghe Flutur, a fost ales miercuri in functia de presedinte al Consiliului Judetean, iar cei doi vicepresedinti liberali, Viorel Seredenciuc si Gheorghe Nita, vor fi vicepresedintii CJ.

Ce a spus noul presedinte al Consiliului Judetean Gorj imediat dupa ce a fost ales in functie

Alegerile pentru desemnarea conducerii Consiliului Judetean Gorj au avut loc, ieri dupa-masa, fara prea mari surprize. Cosmin Popescu a fost ales in functia de presedinte, iar cei doi vicepresedinti sunt Ninel Muja, de la ALDE, si Ciprian Florescu.

Marian Oprisan, reales presedinte al Consiliului Judetean Vrancea si cu un vot de la PNL. Arhiepiscopul Ciprian le-a dat binecuvantarea noilor alesi

Vicepresedinti au fost alesi pesedistul Dragos Birladeanu si seful ALDE, Ionel Cel Mare, adica aceleasi persoane din mandatul trecut.

Consilier judetean doar 24 de ore. Liberalul care a votat ca Oprisan sa fie presedinte al Consiliului Judetean Vrancea, inlocuit cu un politolog

Demisia a fost inaintata astazi de catre Sorin Robu, dupa incidentul petrecut ieri la sedinta de investire in functie a consilierilor judeteni.

Ion Dumitrel (PNL), reconfirmat la conducerea Consiliului Judetean Alba. PMP si ALDE au votat cu liberalii

Ion Dumitrel PNL) a fost reconfirmat in functia de presedinte al Consiliului Judetean Alba. Acesta va face echipa, in continuare, cu cei doi vicepresedinti cu care a colaborat si in ultimii patru ani, Florin Roman si Alin Cucui. intreaga conducere provine de la PNL si a fost votata si de consilierii ALDE si PMP.

Gheorghe Flutur, ales presedinte al CJ Suceava. Viorel Seredenciuc si Gheorghe Nita, vicepresedinti

Presedintele PNL Suceava, senatorul Gheorghe Flutur, a fost ales presedinte al Consiliului Judetean Suceava, miercuri, in cadrul sedintei de constituire a deliberativului judetean. Vicepresedinti au fost alesi liberalii Gheorghe Nita si Viorel Seredenciuc.

Consilierii judeteni ALDE, exclusi din partid pentru ca au votat candidatii PNL la conducerea Consiliului Judetean Alba

Consilierii judeteniGheorghe Feneser, Ioan Utiu si Ladislau Koble au fost exclusi din ALDE ca urmare a votului acordat de catre acestia pentru candidatul PNL la functie de presedinte al Consiliului Judetean Alba, Ion Dumitrel. Decizia a fost luata de conducerea centrala a partidului.

Sedinta de constituire a Consiliului Judetean are loc vineri, 24 iunie

Liberalii calaraseni au reusit la alegerile locale 2016 sa obtina majoritatea in Consiliul Judetean, ceea ce le asigura confortabil posibilitatea ocuparii functiilor de presedinte si de vicepresedinti. Sedinta de constituire a Consiliului Judetean are loc vineri, 24 iunie, la ora 18. 00, la eveniment fiind invitat si Vasile Blaga, copresedinte PNL.

VIDEO Boicot la constituirea Consiliului Judetean Bihor. Liberalii nu s-au prezentat

Consilierii judeteni ai PNL Bihorau refuzat sa participe la sedinta de constituire a Consiliului Judetean Bihor. Miercuri a avut loc primulboicot, urmand ca sambata sa aiba loc reconvocarea sedinteiei de constituire a CJ. Daca nici sambata consilierii nu se vor prezenta, vor fi reconvocati pentru marti, 28 iunie.

Sedinta de constituire a Consiliului Judetean Gorj a fost amanata. Motivul pentru care a fost luata acesta hotarare

Sedinta de constituire a Consiliului Judetean Gorj a fost amanata de catre prefectul judetului Gorj, Gheorghe Paraschivu, pentru ca unul dintre partidele care fac parte din Consiliul Judetean nu a depus raportul detaliat al veniturilor si cheltuielilor.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2041 seconds )