Libnet.ro
UNICEF

01:05

Alina Bica si Crinuta Dumitrean raman in arest

Antena3 Antena3,
Alina Bica si Crinuta Dumitrean raman in arest

Alina Bica si Crinuta Dumitrean raman in arest in dosarul in care sunt cercetate pentru acordarea unei despagubiri pentru un teren de 13 hectare supraevaluat, potrivit anchetatorilor, cu peste 62 de milioane de. continuă pe Antena3

Alina Bica si Crinuta Dumitrean raman in arest preventiv

Alina Bica si Crinuta Dumitrean raman in arest preventiv in dosarul privind acordarea de despagubiri supraevaluate omului de afaceri Stelian Gheorghe pentru un teren din Capitala, transmit surse din presa.

Alina Bica, trimisa in judecata in dosarul despagubirilor

Fosta sefa a DIICOT, Alina Mihaela Bica, a fost trimisa in judecata in stare de arest preventiv deoarece, in calitate de secretar de stat si reprezentant al Ministerului Justitiei in Comisia Centrala de Despagubiri de la ANRP, a avizat despagubiri nelegale pentru foste proprietati, prejudiciul adus bugetului public fiind de peste 61 de milioane de euro.

iCCJ: Alina Bica si alti patru inculpati din dosarul despagubirilor raman in arest

Fosta sefa a DIICOT, Alina Bica, si alti patru inculpati din dosarul despagubirilor pentru un teren supraevaluat raman in arest, a hotarat joi instanta suprema, informeaza Mediafax. Conform deciziei luate.

Alina Bica, fosta sefa a DIICOT, a fost trimisa in judecata in dosarul supraevaluarii unui teren. Inculpatilor li se cere plata a 61 mil euro

Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie au dispus trimiterea in judecata a Alinei Bica, fosta sefa a DIICOT, alaturi de Crinuta Dumitrean, fost sefa a Autoritatii Nationale pentru Restituirea Proprietatilor ANRP), a lui Sergiu Diacomatu si a altor inculpati, acuzati ca au prejudiciat bugetul statului cu peste 61 de milioane de euro in dosarul privind supraevaluarea unui teren al omului de afaceri Stelian Gheorghe.

Alina Bica, fosta sefa a DIICOT, ramane in arest preventiv

Fosta sefa a DIICOT, Alina Bica, si alti patru inculpati din dosarul despagubirilor pentru un teren supraevaluat raman in arest, potrivit unei decizii luate de instanta suprema, prin care sunt mentinute masurile preventive din acest caz, scrie Mediafax .

Fosta sefa a DIICOT, Alina Bica, ramane in arest preventiv

Alina Bica si alti patru inculpati din dosarul despagubirilor de la ANRP raman in arest, potrivit unei decizii luate, joi dimineata, de instanta suprema, prin care sunt mentinute masurile preventive din acest caz.

Alina Bica ramane in arest preventiv

Instanta suprema a hotarat joi dimineata ca fosta sefa a DIICOT, Alina Bica, si alti patru inculpati din dosarul despagubirilor pentru un teren supraevaluat sa ramana in arest.

Curtea Suprema verifica daca masura arestarii preventive a fostei sefe DIICOT Alina Bica este legala

Inalta Curte de Casatie si Justitie iCCJ) analizeaza legalitatea masurii arestarii preventive a fostei sefe a DIICOT Alina Bica, dupa ce aceasta a fost trimisa in judecata in stare de arest de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie in dosarul privind acordarea de despagubiri supraevaluate omului de afaceri Stelian Gheorghe pentru un teren din Capitala.

Ioan Niculae: Nu o cunosc pe Alina Bica si nu i-am dat 3,5 milioane euro pentru tergiversarea dosarului Romgaz

Patronul grupului InterAgro, Ioan Niculae, sustine printr-un comunicat de presa ca nu o cunoaste pe Alina Bica, fostul procuror sef al DIICOT, si nici nu i-a oferit, direct sau prin intermediari, suma de 3,5 milioane euro pentru tergiversarea dosarului Romgaz. Ioan Niculae mai sustine ca termenul de prescriptie la infractiunea de subminare a economiei nationale este de 30 de ani, motiv pentru care dosarul nu poate fi tergiversat atat timp. Reamintim ca un document al DNA, publicat de jurnalistul Robert Turcescu, arata ca fosta procuror-sef Alina Bica ar fi intervenit pentru solutionarea unui dosar in care este implicat Ioan Niculae, in schimbul unor avantaje. Ioan Niculae i-ar fi dat Alinei Bica 3,5 milioane euro mita pentru a scapa de dosarul in care este acuzat de subminarea economiei nationale.

Tribunalul Bucuresti s-ar putea pronunta marti in dosarul RAFO- Carom, in care Alina Bica ar fi dat sfaturi juridice pentru inchiderea dosarului lui Ovidiu Tender

Tribunalul Bucuresti ar trebui sa se pronunte marti in dosarul RAFO- Carom, aflat pe rolul instantelor de opt ani. Este vorba despre dosarul in care DNA sustine ca Alina Bica ar fi dat sfaturi juridice pentru.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2039 seconds )