Libnet.ro
UNICEF

16:30

Alina Bica, Dorin si Alin Cocos raman in arest la domiciliu

B1 B1,
Alina Bica, Dorin si Alin Cocos raman in arest la domiciliu

Fosta sefa a DIICOT, Alina Bica, omul de afaceri Dorin Cocos si fiul sau, Alin Cocos, raman in arest la domiciliu, potrivit deciziei inaltei Curti de Casatie si Justitie, scrie Agerpres. Cererea formulata. continuă pe B1

Alina Bica si Dorin Cocos raman in arest la domiciliu

Alina Bica si Dorin Cocos raman in arest la domiciliu. Fosta sefa DIICOT, Alina Bica si omul de afaceri Dorin Cocos au aparut astazi in fata judecatorilor de la inalta Curte pentru reverificarea.

Alina Bica, arestata pentru coruptie, il lauda pe Horodniceanu: E un adevarat profesionist

Fosta sefa DIICOT, ALina Bica, aflata in arest la domiciliu pentru coruptie, l-a laudat pe Daniel Constantin Horodniceanu, propus de ministrul Justitiei pentru a prelua conducerea DIICOT.

Alina Bica: Horodniceanu este o alegere buna pentru sefia DIICOT (VIDEO)

Alina Bica, fosta sefa DIICOT, s-a infatisat, luni, din nou in fata instantei, pentru a da explicatii in dosarul ANRP. La iesirea de la Instanta Suprema, Alina Bica nu a vrut sa dea mai multe detalii.

Alina Bica se prezinta, luni, in fata instantei

Fosta sefa DIICOT, Alina Bica, se va infatisa, luni, din nou in fata instantei, pentru a depune marturie in dosarul ANRP in care este acuzata de luare de mita si abuz in serviciu, potrivit B1 TV.

Alina Bica din nou in fata instantei

Alina Bica se va infatisa, luni, din nou in fata instantei, informeaza B1 TV. Fosta sefa DIICOT va da explicatii la Instanta suprema in dosarul ANRP, primul dosar de coruptie in care aceasta a.

Dosarul Bica 1. Alina Bica, prezenta la Curtea Suprema unde are loc un nou termen al procesului

Curtea Suprema judeca, luni, un nou termen in dosarul Bica 1 in care fosta sefa a Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism DIICOT), Alina Bica, este acuzata de abuz in serviciu dupa ce ar fi acordat despagubiri pentru un teren supraevaluat cu peste 62 de milioane de euro.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,219 seconds )