Libnet.ro
UNICEF

09:30

Alina Gorghiu: Autoritatile trebuie sa condamne gesturile discriminatorii si agresive impotriva cetatenilor care traiesc in Marea Britanie (FOTO)

B1 B1,
Alina Gorghiu: Autoritatile trebuie sa condamne gesturile discriminatorii si agresive impotriva cetatenilor care traiesc in Marea Britanie (FOTO)

Alina Gorghiu a scris pe contul personal de Facebook ca autoritatile trebuie sa condamne cat se poate de ferm gesturile discriminatorii impotriva cetatenilor care traiesc in Marea. continuă pe B1

Autoritatile trebuie sa condamne gesturile discriminatorii si agresive impotriva cetatenilor din Marea Britanie

Copresedintele PNL Alina Gorghiu considera ca autoritatile trebuie sa condamne cat se poate de ferm gesturile discriminatorii impotriva cetatenilor care traiesc in Marea Britanie.

Alina Gorghiu: Exclud varianta unui guvern PNL-PSD. PMP si ALDE nu intra in Parlament

Alina Gorghiu a aratat, la Subiectiv, de la Antena 3, ca PNL exclude varianta de a face un guvern cu PSD, dupa alegerile din toamna, indiferent de procentele obtinute de fiecare partid in.

Alina Gorghiu, anunt despre CINE va fi premierul PNL dupa alegerile din toamna

Copresedintele PNL Alina Gorghiu a afirmat, intr-o editie speciala a emisiunii Subiectiv, ca nu-si doreste experienta guvernarii, prin comparatie cu Liviu Dragnea, care se vede deja in.

Subiectiv: Cum evalueaza Alina Gorghiu activitatea Guvernului Ciolos

Copresedintele PNL Alina Gorghiu a evaluat pozitiv activitatea Guvernului Ciolos de pana acum, declarand intr-o editie speciala a emisiunii Subiectiv, de la Antena 3, ca are si hibe.

Alina Gorghiu, reactie dura la acuzatiile lui Calin Popescu-Tariceanu: La Cotroceni, s-a facut politica statului roman

Copresedintele PNL Alina Gorghiu sustine pe pagina sa de Facebook, ca la Cotroceni, la consultarile presedintelui Klaus Iohannis cu liderii formatiunilor parlamentare, nu s-a facut politica de partid, ci politica statului roman.

ştiri de la B1

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2309 seconds )