Libnet.ro
UNICEF

18:30

Alina Gorghiu: in cazul unei decizii privative de libertate, Cristian Adomnitei va fi suspendat din partid

B1 B1,
Alina Gorghiu: in cazul unei decizii privative de libertate, Cristian Adomnitei va fi suspendat din partid

Copresedintele PNL Alina Gorghiu a declarat luni ca presedintele CJ Iasi Cristian Adomnitei, aflat sub control judiciar, va fi suspendat din partid daca in cazul sau va fi luata o decizie privativa de. continuă pe B1

Alina Gorghiu, despre stenogramele din vechiul PNL: Colegii mei sa inteleaga ca incepand de anul trecut suntem impreuna, si la bine si la greu, nu doar pentru o etapa, ci pana la capat

Copresedintele PNL Alina Gorghiu sustine, in contextul stenogramelor aparute in presa conform carora Teodor Atanasiu ar fi declarat cain prezentliberaliinu mai au nevoie de PDL-isti si ca.

Alina Gorghiu, despre stenogramele incendiare din PNL: Orice derapaj va fi sanctionat. invatam din greseli

Alina Gorghiu, copresedintele Partidului National Liber, a declarat, luni, la iesirea de la sedinta intempestiva a conducerii PNL dupa declaratiile lui Teodor Atanasiu de la Bistrita, ca ii pare foarte rau ca spatiul public a fost intoxicat de stenogramele discutiilor din sanul partidului si ca mesajul ei este foarte ferm pentru cei din PNL: orice declaratie care va afecta imaginea PNL va fi santionata.

Alina Gorghiu: PNL depune, luni, la Senat, o motiune simpla pe tema alocatiilor pentru copii (VIDEO)

Copresedintele PNL Alina Gorghiu a declarat ca in cursul zilei de luni PNL va depune la Senat o motiune simpla pe tema alocatiilor pentru copii. Astazi, la Senat va fi depusa o motiune simpla pe tema.

Alina Gorghiu: Orice derapaj care afecteaza ideea de fuziune si unitate a PNL va fi sanctionat (VIDEO)

Copresedintele PNL Alina Gorghiu a facut luni o serie de declaratii despre stenogramele aparute recent in spatiul public in care lideri din vechiul PNL spuneau ca PNL cu democrat liberalii a fost facuta doar.

Alina Gorghiu: Exista opacitate la PSD in ceea ce priveste votul prin corespondenta

Copresedintele PNl Alina Gorghiu face apel la premierul Victor Ponta de a sustine votul prin corespondenta, dar si sa organizeze alegeri partiale in circumscriptiile ramase fara primari, consilieri locali sau.

Alina Gorghiu, despre primarul Iasiului: Cred in ideea de bun simt si cred ca atunci cand cineva greseste trebuie sa te delimitezi de el. As vrea sa le provoc pe femeile din PSD sa faca o declaratie publica de delimitare

Copresedintele PNL, Alina Gorghiu, lanseaza o provocare femeilor social-democrate. Liberala le cere acestora sa se delimiteze in mod public de primarul Iasiului, Gheorghe Nichita, si sa transmita in mod public.

Emisiunea Condamnatii prezinta cazul unei tinere din Bacau, condamnata pentru spalare de bani si inselaciune (VIDEO)

Adriana Stoicescu a prezentat in emisiunea Condamnatii cazul unei tinere care a fost condamnata la zece ani de inchisoare pentru spalare de bani si inselaciune. Timp de 12 ani, Monica Daniela Vascan, a.

Rovana Plumb, scrisoare deschisa catre Alina Gorghiu: Tacerea dumneavoastra in cazul Adomnitei este una complice. Puneti fapte in locul vorbelor

Presedintele consiliului National al PSD, Rovana Plumb, ii cere Alinei Gorghiu prin intermediul unei scrisori deschise publicata pe Facebook, sa puna capat tacerii cu privire la problemele legate de seful CJ Ia.

Rovana Plumb, catre Alina Gorghiu: Tacerea dumneavoastra in cazul Adomnitei este una complice

Presedintele Consiliului National al PSD, Rovana Plumb, i-a transmis Alinei Gorghiu, co-presedinta PNL, ca face un apel ferm catre aceasta sa nu mai protejeze coruptii din partid.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2166 seconds )