Libnet.ro
UNICEF

09:30

Alina Gorghiu: Am convingerea ca Ponta este pe ultima suta de metri in privinta carierei sale de prim-ministru. PNL a strans aproape 200 de mii de semnaturi pentru demisia lui

B1 B1,
Alina Gorghiu: Am convingerea ca Ponta este pe ultima suta de metri in privinta carierei sale de prim-ministru. PNL a strans aproape 200 de mii de semnaturi pentru demisia lui

Copresedintele PNL Alina Gorghiu a anuntat ca liberalii au strans aproape 200 de mii de semnaturi pentru demisia premierului Victor Ponta. Liderul PNL nu este insa de acord cu demisia lui Ponta de la sefia PSD,. continuă pe B1

Alina Gorghiu, la RFI: Am strans aproape 200.000 de semnaturi pentru demisia lui Ponta; renuntarea la sefia PSD este ca o operatie la un picior gresit

Liberalii au strans aproape 200. 000 de semnaturi pentru demisia lui Victor Ponta si spera ca la inceputul lunii septembrie sa aiba un milion de semnaturi stranse. Declaratia a fost facuta, la RFI, de co-presedintele PNL Alina Gorghiu. Ea spune ca demisia lui Victor Ponta de la sefia PSD este ca o operatie la un picior gresit.

FOTO. Alina Gorghiu, despre Victor Ponta: Ceea ce i se intampla este exact la ce ne asteptam

Alina Gorghiu: Nu-mi face placere sa-l vad pe premier facand drumuri la DNA, dar ceea ce i se intampla lui Ponta este exact parcursul la care ne asteptam .

Alina Gorghiu: Va urma noaptea cutitelor lungi in PSD pentru Victor Ponta

Liberalii par ca asteapta ca Victor Ponta sa primeasca lovitura de gratie chiar din partea PSD. Alina Gorghiu a declarat, astazi, la RFI, ca este sigura ca Victor Ponta va avea parte, cat de curand, de o.

Alina Gorghiu: Nimeni nu intelege de ce Ponta merge inainte pe un drum inchis

Copresedintele PNL Alina Gorghiu a publicat, pe contul sau de Facebook, o reactie la inculparea lui Victor Ponta in dosarul Turceni-Rovinari in care este acuzat si senatorul PSD Dan Sova.

Alina Gorghiu, despre retragerea lui Ponta din fruntea PSD: Sa plece de la Guvern

Gestul lui Ponta este o diversiune pentru a atenua presiunea opiniei publice asupra sa. Premierul da senzatia ca face un gest de onoare dar, de fapt, domnia sa incearca doar sa castige timp. Victor Ponta este.

Alina Gorghiu, despre lupta pentru scaunul lui Ponta: Cu siguranta va veni curand si o noapte a cutitelor lungi in PSD

Alina Gorghiu, copresedintele PNL, Alina Gorghiu a anuntat, luni, la RFI,ca liberalii au strans 200. 000 de semnaturi pentru demisia lui Victor Ponta si a declarat ca va veni curand si o noapte a cutitelor lungi in PSD, referindu-se la posibilitatea convocarii unui congres al social-democratilor.

Alina Gorghiu: Premierul merge inainte pe un drum inchis

Decizia DNA de punere sub inculpare a premierului Victor Ponta, in dosarul in care este urmarit penal nu este surprinzatoare, a declarat, luni, copresedintele PNL Alina Gorghiu, adaugand ca premierul merge pe un.

Alina Gorghiu, despre retragerea lui Victor Ponta de la sefia PSD: O diversiune menita sa atenueze presiunea opiniei publice. Premierul inceaca sa castige timp (VIDEO)

Copresedintele PNL Alina Gorghiu a declarat duminica intr-o interventie telefonica in cadrul emisiunii XPress, de pe B1 TV ca prin faptul ca a anuntat ca se retrage de la conducerea PSD, Victor ponta inc.

Alina Gorghiu, despre retragerea lui Victor Ponta de la sefia PSD: O diversiune menita sa atenueze presiunea opiniei publice. Premierul incearca sa castige timp (VIDEO)

Copresedintele PNL Alina Gorghiu a declarat duminica intr-o interventie telefonica in cadrul emisiunii XPress, de pe B1 TV ca prin faptul ca a anuntat ca se retrage de la conducerea PSD, Victor ponta inc.

VIDEO Alina Gorghiu: Gestul lui Victor Ponta, doar o diversiune; astept demisia din fruntea Guvernului

Retragerea lui Victor Ponta de la presedintia PSD reprezinta doar o diversiune, iar acesta ar trebui sa-si dea demisia din fruntea Guvernului, pentru ca afecteaza imaginea Romaniei, a declarat co-presedintele PNL Alina Gorghiu.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2412 seconds )