Libnet.ro
UNICEF

01:05

Alina Gorghiu, despre crearea unui guvern de uniune nationala: Nu s-a pus problema de asa ceva, exclud o asemenea varianta

B1 B1,
Alina Gorghiu, despre crearea unui guvern de uniune nationala: Nu s-a pus problema de asa ceva, exclud o asemenea varianta

Copresedintele PNL Alina Gorghiu declarat vineri ca exclude varianta crearii unui guvern de uniune nationala, informeaza Agerpres. Nu s-a pus problema de asa ceva, exclud o asemenea varianta guvern de uniune. continuă pe B1

Alina Gorghiu: Exclud varianta unui guvern de uniune nationala

Copresedintele PNL Alina Gorghiu a declarat astazi ca exclude posibilitatea crearii unui guvern de uniune nationala, transmit surse din presa.

Opozitia exclude formarea unui Guvern de uniune nationala: Izolarea lui Ponta a creat mediul propice pentru consultari

Liberalii exclud varianta crearii unui Guvern de Uniune Nationala care sa aduca impreuna dreapta si stanga. Liderii PNL cred ca marginalizarea premierului Victor Ponta a creat un context propice pentru consultari intre Putere si Opozitie.

Liviu Dragnea a vorbit cu Alina Gorghiu despre un demers comun prin care Parlamentul Romaniei sa fie recredibilizat: Nu este corect ca aceasta institutie sa nu fie vazuta cum trebuie (VIDEO)

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a declarat joi, dupa votul din Camera Deputatilor pe Noul Cod Fiscal, ca a vorbit cu Alina Gorghiu, copresedinte PNL, despre un plan comun de actiuni si masuri pentru.

PNL nu sustine ideea unui guvern de uniune nationala

Co-presedintele PNL, Alina Gorghiu, a explicat, vineri, ca nu sustine ideea unui guvern de uniune nationala. Gorghiu a fost intrebata de jurnalisti daca urmatorul pas al opozitiei ar putea fi formarea unu.

Alina Gorghiu ar vrea ca o femeie sa fie presedinte de Consiliu Judetean

Alina Gorghiu, copresedintele PNL, a declarat ca este nevoie de fete noi in politica si ca i-ar placea ca presedintele unui Consiliu Judetean sa fie femeie dupa alegerile de anul viito .

Alina Gorghiu, la 8 luni in fruntea PNL: Ma consider un presedinte de partid corect, nici dur, dar nici usor de influentat. Am o crestere constanta, sanatoasa in sondajele de opinie. Nu ma intereseaza notorietatea rapida si cu orice pret

Cea mai tanara sefa de partid din Romania, Alina Gorghiu, a vorbit despre provocarile functiei pe care o ocupa, la 8 luni de la preluarea sefiei PNL. Aceasta spune ca nu este interesata sa obtina.

De ce s-a suparat Alina Gorghiu la tabara de vara a PNL

Copresedintele PNL Alina Gorghiu pare sa se fi suparat la la tabara de vara a partidului, care se afla la mare. Alina Gorghiu a parut usor invidioasa pe Vasile Blaga, fiindca acesta s-a bucurat de mai.

Alina Gorghiu: Probabil ca Victor Ponta se lauda cu acuzatiile de coruptie in fata prietenilor, precum rapperii americani

Copresedintele PNL Alina Gorghiu a scris, vineri, pe pagina de Facebook, ca a incercat sa ignore tentativele de victimizare ale premierului Victor Ponta si ca s-a asteptat la o minima decenta din partea acestuia.

Alina Gorghiu: S-a terminat cu vrajeala. Va trebui sa venim cu niste mesaje autentice, sa terminam cu populismul, cu demagogia (VIDEO)

Copresedintele PNL Alina Gorghiu a declarat vineri, in deschiderea Scolii Politice a Tineretului National Liberal, desfasurata la Eforie Nord, ca politicienii trebuie sa renunte la declaratiile demagocice si.

Alina Gorghiu: Parlamentul este singura institutie nereformata de douazeci de ani

PNL lucreaza la un proiect de reformare a Parlamentului, care va fi discutat cu partidele, a declarat, joi, co-presedintele PNL Alina Gorghiu, sustinand ca actuala imagine a Legislativului este jalnica.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2464 seconds )