Libnet.ro
UNICEF

06:30

Alina Gorghiu, cu ocazia Zilei Nationale a Tineretului: Ei au influentat rezultatul alegerilor din noiembrie 2014 si datorita lor Romania merge astazi pe drumul normalitatii. Respect!

B1 B1,
Alina Gorghiu, cu ocazia Zilei Nationale a Tineretului: Ei au influentat rezultatul alegerilor din noiembrie 2014 si datorita lor Romania merge astazi pe drumul normalitatii. Respect!

Cu ocazia Zilei Nationale a Tineretului, copresedintele PNL Alina Gorghiu a transmis un mesaj prin intermediul paginii sale de Facebook. Liderul liberalilor sustine ca tinerii sunt cei care au influentat. continuă pe B1

Rovana Plumb, apel la Alina Gorghiu: Revizuirea Constitutiei e un proces extrem de important

Liderul PSD Rovana Plumb a facut, joi, apel la presedintele PNL, Alina Gorghiu, cerandu-i sa nu blocheze procesul de revizuire a Constitutiei. Ministrul PSD i-a cerut Alinei Gorghiu sa discute cu colegii din PNL pe .

UPDATE Alina Gorghiu: PSD si Victor Ponta nu ne mai pot fi parteneri in realizarea reformei constitutionale / Ponta raspunde: Regret profund ca liderii PNL au anuntat oficial ca au decis definitiv blocarea procesului de revizuire a Constitutiei

Co-presedintele PNL Alina Gorghiu a anuntat, joi seara, la evenimentul Constitutia Liberala, organizat de TNL, ca Victor Ponta si PSD nu mai pot fi parteneri ai PNL-ului in realizarea reformei constitutionale, intrucat un dialog constructiv cu PSD-ul nu mai este posibil, astazi, informeaza Mediafax. Co-presedintele PNL a declarat in cadrul evenimentului ca revizuirea Constitutiei este cea mai importanta reforma, pentru ca este esenta contractului social dintre cetateni si stat. UPDATE Victor Ponta: Regret profund ca liderii PNL au anuntat oficial ca au decis definitiv blocarea procesului de revizuire a Constitutiei.

Alina Gorghiu, copresedinte PNL: Voi cere in plen alegerea primarilor in doua tururi de scrutin

Liderul PNL, Alina Gorghiu, nu a reusit sa explice de ce, in Senat, PNL a votat alaturi de PSD legea alegerilor locale, dar spune ca, in Camera Deputatilor, va sustine ca primarii si presedintii de consilii judetene sa fie alesi in doua tururi de scrutin.

Alina Gorghiu, despre bilantul premierului de la cei trei ani de guvernare: Ponta minte cu seninatatea omului care are exercitiul minciunii

Alina Gorghiu a vorbit la Adevarul Live despre bilantul facut de premierul Victor Ponta la sarbatorirea celor trei ani de la guvernare, despre care spune ca a facut doar pentru a arata ca USL traieste.

ştiri de la B1

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2068 seconds )