Libnet.ro
UNICEF

23:30

Alina Mungiu-Pippidi: Trei lectii din condamnarea Elenei Udrea. Si cinci intrebari

Adevărul Adevărul,
Alina Mungiu-Pippidi: Trei lectii din condamnarea Elenei Udrea. Si cinci intrebari

Societatea a invatat oare ca trebuie sanctionate comportamentele, si nu persoanele, pentru ca nu exista oameni politici integral rai sau integral buni, ci doar oameni politici care actioneaza in limitele permise de indulgenta societatii, iar aceasta trebuie sa se aplice fara discriminare pentru ai nostri sau ai lor, ca sa aiba vreun efect?. continuă pe Adevărul

Traian Basescu, despre condamnarea Elenei Udrea: O decizie nedreapta, care nu e acoperita de fapte

Fostul presedinte Traian Basescu a catalogat condamnarea Elenei Udrea la sase ani de inchisoare cu executare ca fiind o decizie nedreapta, potrivit Mediafax.

Judecatorul din cazul Gradinita groazei, suspendat trei luni din magistratura

Judecatorul constantean Bogdan Alexandru Arhip a fost suspendat timp de trei luni din functie de catre Consiliul Superior al Magistraturii CSM). Decizia vine dupa ce Inspectia Judiciara l-a reclamat la CSM pentru modul in care a tratat cazul unor minori abuzati in gradinita Micul Regat din municipiul Constanta.

Citigroup renunta la trei filiale din Londra

Grupul bancar american Citigroup Inc. intentioneaza sa inchida trei din cele patru filiale pe care le are in Londra, urmarind sa-si diminueze costurile si sa se concentreze pe serviciile digitale.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2048 seconds )