Libnet.ro
UNICEF

19:00

UE aloca 600 de milioane de euro pentru proiecte de infrastructura in Balcanii de Vest

Antena3 Antena3,
UE aloca 600 de milioane de euro pentru proiecte de infrastructura in Balcanii de Vest

Uniunea Europeana va aloca 600 de milioane de euro pentru proiecte in domeniul infrastructurilor energetice, de transport rutier si feroviar in statele din Balcanii de Vest, a declarat joi vicecancelarul austriac. continuă pe Antena3

Ponta a anuntat un imprumut nerambursabil de 100 de milioane euro pentru R. Moldova

A Romania va acorda Republicii Moldova un imprumut nerambursabil de 100 de milioane euro, banii urmand sa fie folositi pentru continuarea proiectelor de interconectare energetica, a infrastructurii de transport, dar si pentru extinderea SMURD.

Primaria sectorului 3 a alocat inca 1,6 milioane de euro pentru modernizarea parculetelor dintre blocuri. In iunie a mai alocat 6,3 milioane de euro pentru acest proiect

Consiliul local sector 3 a alocat saptamana trecuta circa 1,6 milioane de euro pentru modernizarea a 6 parculete cu locuri de joaca din sector. In luna iunie, institutia a mai alocat 6,3 milioane de euro pentru modernizarea a 39 de parculete cu locuri de joaca. Primarul Robert Negoita a motivat investitia spunand ca parculetele amenajate de Primarie in 2012 s-au deteriorat si nu mai corespund cerintelor actuale.

Fonduri de 130 milioane de euro pentru drumurile din Regiunea Centru

In contextul dezbaterilor publice asupra prioritatii de investitii 6. 1, din cadrul Axei Prioritare 6 - imbunatatirea infrastructurii rutiere de importanta regionala, Agentia pentru Dezvoltare Regionala Centru a organizat, la Alba Iulia, o intalnire de lucru a presedintiilor consiliilor judetene de la nivel regional, informeaza un comunicat al Agentiei.

Romania va acorda Republicii Moldova un imprumut nerambursabil de 100 de milioane euro pana in 2020

Romania va acorda Republicii Moldova un imprumut nerambursabil de 100 de milioane euro, banii urmand sa fie folositi pentru continuarea proiectelor de interconectare energetica, a infrastructurii de transport, dar si pentru extinderea SMURD si modernizarea unor puncte de trecere a frontierei comune.

Romania va acorda Republicii Moldova un imprumut nerambursabil de 100 de milioane euro pana in 2020

Romania va acorda Republicii Moldova un imprumut nerambursabil de 100 de milioane euro, banii urmand sa fie folositi pentru continuarea proiectelor de interconectare energetica, a infrastructurii de transport, dar si pentru extinderea SMURD si.

48 de milioane de euro de la BIRD pentru proiecte de reducere a poluarii

Guvernul a aprobat, miercuri, printr-un Memorandum, inceperea negocierilor pentru contractarea unei finantari in valoare de pana la 48 de milioane de euro din partea Bancii Internationale pentru Reconstructie si Dezvoltare BIRD) pentru continuarea.

Compania de IT Zitec estimeaza afaceri de 5 milioane euro in 2015

Producatorul local de aplicatii online Zitec a inregistrat in primul semestru din acest an o crestere cu 50% a cifrei de afaceri fata de aceeasi perioada din 2014, iar pentru intreg anul 2015, compania tinteste un business de 5 milioane de euro. Compania a investit in mai multe startup-uri, iar unul dintre ele a obtinut si o prima runda de finantare.

Profitul Vienna Insurance Group pe piata din Romania a crescut la 3,5 milioane de euro in prima jumatate a anului 2015

Grupul Vienna Insurance Group VIG) a inregistrat in primele sase luni din acest an, pe piata din Romania, unde detine Omniasig, Asirom si BCR Asigurari de Viata, venituri din prime brute subscrise de 194,2 milioane euro, in crestere cu 17,6% fata de aceeasi perioada a anului trecut. De asemenea, profitul inainte de impozitare) a crescut la 3,5 milioane euro de la 1 milion euro, in prima jumatate a anului 2014.

Guvernul a aprobat suplimentarea bugetului Ministerului Mediului cu 2.405 milioane lei pentru inlaturarea efectelor produse de seceta in Delta Dunarii

In sedinta de Guvern de miercuri a fost aprobata suplimentarea bugetului Ministerului Mediului cu suma de 2. 405 milioane lei din Fondul de interventie la dispozitia Guvernului, prevazut in bugetul de stat pe anul.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2253 seconds )