Libnet.ro
UNICEF

00:08

UE va aloca Turciei 70 milioane euro pentru refugiatii sirieni

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
UE va aloca Turciei 70 milioane euro pentru refugiatii sirieni

Uniunea Europeana va aloca Turciei 70 milioane euro, contribuind la ajutorul umanitar pentru refugiatii sirieni, a anuntat astazi, la Ankara, inaltul reprezentant al UE pentru afaceri externe si politica de securitate, Federica Mogherini, citata de RIA Novosti. continuă pe Ziarul Bursa

PSG vrea sa dea lovitura iernii: 50 de milioane euro pentru Brahimi de la FC Porto

PSG, campioana Frantei, vrea sa dea o noua lovitura pe piata transferurilor. Seicii de la Paris sunt gata sa ofere nu mai putin de 50 de milioane de euro clubului FC Porto pentru a-si asigura serviciile mijlocasului Yacine Brahimi.

Autostrada Sebes - Turda intra in faza exproprierilor. Compania de Autostrazi contracteaza servicii de pana la 1,4 milioane de euro pentru documentatiile tehnice

Compania Nationala de Autostrazi CNADNR) intentioneaza sa contracteze servicii estimate intre 4 si 6 milioane de lei fara TVA) pentru realizarea documentatiei tehnice pentru exproprieri necesare constructiei autostrazii Sebes - Turda, cu o lungime de 70 de kilometri si o valoare totala a lucrarilor de executie de peste jumatate de miliard de euro.

Autostrada Sebes - Turda, in faza exproprierilor. Compania de Autostrazi contracteaza servicii de pana la 1,4 milioane de euro pentru documentatiile tehnice

Compania Nationala de Autostrazi CNADNR) intentioneaza sa contracteze servicii estimate intre 4 si 6 milioane de lei fara TVA) pentru realizarea documentatiei tehnice pentru exproprieri necesare constructiei autostrazii Sebes - Turda, cu o lungime de 70 de kilometri si o valoare totala a lucrarilor de executie de peste jumatate de miliard de euro.

VIDEO Dosarul Alinei Bica Motivarea arestarii preventive a fostei sefe ANRP Crinuta Dumitrean: Gheorghe Stelian sustine ca i-a dat lui Dorin Cocos 10 milioane de euro pentru a primi despagubiri de la ANRP

Gheorghe Stelian le-a spus magistratilor ca i-a dat 10 milioane de euro lui Dorin Cocos, asa cum i-a cerut acesta, pentru a interveni la Sergiu Diacomatu, de la ANRP, in vederea solutionarii dosarului in care a cerut despagubiri pentru terenul de 13 hectare, supraevaluat cu 61 milioane de euro, relateaza Mediafax.

DIMMMAT propune un program pentru micro-industrializare de 250 milioane euro

Departamentul pentru intreprinderi Mici si Mijlocii, Mediul de Afaceri si Turism DIMMMAT) propune Comisiei Europene CE) un program multianual pentru micro-industrializare, avand un buget de 250 milioane euro pentru perioada 2015-2017, potrivit unui comunicat trimis astazi redactiei.

Dorin Cocos, acuzat ca a primit 10 milioane de euro pentru solutionarea unui dosar cu despagubiri

Gheorghe Stelian le-a spus magistratilor ca i-a dat 10 milioane de euro lui Dorin Cocos, asa cum i-a cerut acesta, pentru a interveni la Sergiu Diacomatu, de la ANRP, in vederea solutionarii dosarul in care a cerut despagubiri pentru terenul de 13.

Stelian Gheorghe sustine ca i-ar fi dat lui Dorin Cocos 10 milioane euro

Omul de afaceri Stelian Gheorghe a declarat in fata anchetatorilor ca i-ar fi dat 10 milioane euro lui Dorin Cocos, in transe, dupa ce acesta ar fi intervenit pe langa factori de decizie din ANRP privind acordarea de despagubiri pentru un teren din Capitala, se arata in motivarea arestarii preventive a altei inculpate din dosar, Crinuta Dumitrean, citata de surse din presa.

Investitie a Yazaki de 24 milioane euro intr-o noua fabrica de componente auto

O fabrica de componente auto, ce va fi realizata in urma unei investitii de 24 milioane euro si care va asigura 1. 500 locuri de munca se va deschide la Braila, la jumatatea anului viitor, investitia fiind facuta de compania japoneza Yazaki si dezvoltatorul belgian Warehouses DePauw WDP).

Bentley se extinde prin investitii de peste 50 milioane euro si angajeaza 300 noi oameni

Bentley a anuntat un plan de investitii de peste 50 milioane euro 40 milioane lire sterline) in sediul sau central din Crewe, Marea Britanie, ocazie cu care au fost create 300 noi locuri de munca. Producatorul de masini de lux va avea un nou centru de cercetare si dezvoltare.

Preturile biletelor de avion scad din ianuarie sub 50 de euro pentru peste 30 de destinatii europene

Preturile biletelor de avion pentru mai mult de 30 de destinatii din Europa scad chiar si de trei ori din luna ianuarie, ajungand la mai putin de 50 de euro pentru o calatorie dus-intors in orase precum Roma, Paris, Londra sau Barcelona, potrivit unei analize realizate de portalul de turism Vola. ro.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2239 seconds )