Libnet.ro
UNICEF

08:30

Alocare financiara de 450.000 lei pentru and Scoala Superioara de Aviatie Civila

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Alocare financiara de 450.000 lei pentru and Scoala Superioara de Aviatie Civila

Guvernul a decis suplimentarea bugetului Ministerului Transporturilor cu suma de 450. 000 de lei, fonduri destinate finantarii misiunilor de asistenta medicala publica de urgenta desfasurate de and Scoala Superioara de Aviatie Civila. continuă pe Ziarul Bursa

Guvernul a alocat 450.000 lei pentru Scoala Superioara de Aviatie Civila

Guvernul a hotarat suplimentarea bugetului Ministerului Transporturilor cu suma de 450. 000 de lei, in scopul finantarii misiunilor de asistenta medicala publica de urgenta desfasurate de Scoala Superioara.

Scoala Superioara de Aviatie va primi 450.000 lei din Fondul de rezerva al Guvernului

Scoala Superioara de Aviatie Civila va fi finantata cu 450. 000 lei din Fondul de rezerva bugetara aflat la dispozitia Guvernului, pentru a efectua misiuni de asistenta medicala de urgenta cu o aeronava primita ca sponsorizare anul trecut.

Scoala Superioara de Aviatie, finantata din Fondul de rezerva al Guvernului

Scoala Superioara de Aviatie Civila va fi finantata cu 450. 000 lei din Fondul de rezerva bugetara aflat la dispozitia Guvernului, pentru a efectua misiuni de asistenta medicala de urgenta cu o aeronava primita ca sponsorizare anul trecut, relateaza Mediafax.

470 de milioane de lei pentru drepturi salariale ale angajatilor din educatie, cultura si justitie

Guvernul a alocat astazi aproximativ 470 de milioane de lei pentru plata a doua transe din titlurile executorii stabilite prin hotarari judecatoresti care au ca obiect acordarea unor drepturi salariale in favoarea angajatilor din educatie, cultura si sistemul justitiei.

Guvernul ii da inca 450.000 lei Scolii Superioare de Aviatie Civila

Guvernul a decis, in sedinta de astazi, suplimentarea bugetului Ministerului Transporturilor cu 450. 000 lei, destinati finantarii misiunilor de asistenta medicala publica de urgenta desfasurate de Scoala Superioara de Aviatie Civila, potrivit unui comunicat trimis redactiei.

Guvernul deblocheaza 10 milioane lei pentru lansarea unor programe anuale de sprijin al IMM-urilor

Guvernul a aprobat, printr-un Memorandum, deblocarea sumei de 10 milioane lei, aferente lunii martie, pentru lansarea, in 2015, a programelor finantate anual de la bugetul de stat in scopul sprijinirii sectorului intreprinderilor mici si mijlocii.

Guvernul a deblocat 10 milioane de lei pentru lansarea unor programe anuale de sprijin al IMM-urilor

Guvernul a aprobat miercuri, printr-un Memorandum, deblocarea sumei de 10 milioane lei, aferente lunii martie, pentru lansarea, in 2015, a programelor finantate anual de la bugetul de stat in scopul sprijinirii sectorului intreprinderilor mici si mijlocii. Suma de 10 milioane de lei reprezinta prima transa deblocata in 2015 din suma de 90 de milioane de lei ce urmeaza sa fie repartizata de Guvern pe o perioada de sase luni, in mod esalonat, pentru programele destinate IMM-urilor, se arata intr-un comunicat al Guvernului.

CNSC versus CNAS: Licitatia de 85 milioane lei pentru sistemul IT de gestionare a concediilor si trimiterilor medicale a fost suspendata

Consiliul National de Solutionare a Contestatiilor CNSC) a decis in 13 martie 2015 suspendarea licitatiei de aproape 85 milioane lei demarate la inceputul lunii ianuarie de Casa Nationala de Asigurari de Sanatate CNAS) pentru implementarea unui sistem IT de gestionare a concediilor si trimiterilor medicale. CNSC a admis practic o contestatie facuta de Expert One Research fosta XOR-IT Systems), o firma apropiata deputatului Sebastian Ghita, care a reclamat ca CNAS a incalcat legea neraspunzand sau oferind niste raspunsuri ambigue si lacunare la anumite intrebari legate de documentatia licitatiei, care au impiedicat intocmirea unei oferte.

Licitatie de peste 27,6 milioane de lei pentru un sistem IT care sa informatizeze procesul adoptiilor in Romania

Autoritatea Nationala pentru Protectia Drepturilor Copilului si Adoptie vrea sa implementeze un sistem IT care se adreseaza familiilor care vor sa adopte copii, contract finantat cu fonduri UE in valoare estimata de 27. 6 milioane lei peste 6,22 milioane euro), conform unui anunt publicat vineri in Sistemul Electronic de Achizitii Publice SEAP). Solutia informatica va permite informarea familiilor adoptatoare cu privire la legislatia despre adoptii, mecanismele pentru exprimarea consimtamantului la adoptie, cat si suport in derularea procesului de la exprimarea consimtamantului pana la finalizarea cu succes a procedurilor efective de adoptie.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2298 seconds )