Libnet.ro
UNICEF

09:30

Alpinistii romani din Pakistan nu vor mai fi recuperati de pe muntele Nanga Parbat, asaltat de talibani

B1 B1,
Alpinistii romani din Pakistan nu vor mai fi recuperati de pe muntele Nanga Parbat, asaltat de talibani

Operatiunea de evacuare a alpinistilor din Pakistan nu va mai avea loc. Ministerul de Externe anunta intr-un comunicat ca operatiunea a fost oprita dupa ce intreg echipajul, format din 5 alpinisti romani, a. continuă pe B1

Actrita din Pakistan, ATACATA CU ACID pentru ca a refuzat sa mai joace pe gratis

O actrita in varsta de 18 ani din Pakistan, pe nume Bushra Waiz, este in stare critica dupa ce un barbat i-a aruncat acid in fata, in timp ce dormea, scrie alarabiya. net. Fratele victimei a povestit ca.

Soferii nu vor mai plati taxa pentru Autostrada Soarelui in week-end, pana la 31 august

Soferii nu vor mai fi obligati sa achite taxa pentru Autostrada Bucuresti-Constanta, facilitate care va fi aplicata in week-end, in zilele de vineri, sambata si duminica, pe durata verii din acest an,.

Ponta: Aproape 60.000 de posturi vacante din administratie vor fi desfiintate.

Aproape 60. 000 de posturi vacante din administratie vor fi desfiintate, printre cele exceptate fiind locurile din sanatate si educatie, si se va reveni la sistemul de angajare a unui functionar la un post vacantat, a declarat premierul Victor Ponta, potrivit Mediafax. Vor fi desfiintate posturile vacante pastrate, in general, pentru functiile de conducere, care aveau nevoie sa aiba in spate un numar de posturi chiar si vacante. Eficientizarea aparatului administrativ este un prim pas, vor .

Un tun bizantin a fost descoperit in curtea unui barbat din localitatea 2 Mai

Politistii de frontiera din cadrul Garzii de Coasta au descoperit in curtea unui barbat din localitatea 2 Mai un tun bizantin din secolele XVIII-XIX. Barbatul detinea ilegal tunul, despre care le-a spus.

Ei sunt tinerii romani din IT care s-au luptat cu Europa ca sa isi promoveze start-upurile

Cinci echipe formate din romani au fost printre cele 24 de echipe care au ajuns in finala de start-upuri tehnologice a Intel Business Challenge Europe , competitie care a avut loc saptamana trecuta in Dublin, capitala Irlandei. Dintre acestea, o.

Accidentul din Muntenegru, cea mai mare dauna de raspundere civila pe vatamari corporale din Romania

Tragicul accident din Muntenegru, in care si-au pierdut viata 18 romani, iar alti 29 au fost raniti, va insemna un soc financiar pentru compania asiguratoare a autocarului Gregory Tour. Toate circumstantele.

Kilbane: Zonele de entertainment din malluri vor avea din ce in ce mai multa greutate

Mixul de chiriasi din centrele comerciale din Romania se va schimba semnificativ in urmatorii ani, zona de entertainment, mai putin influentata de era internetului, comparativ cu magazinele de fashion, de exemplu, urmand sa aiba mult mai multa.

Ministerele Culturii si Apararii vor mai avea cate un viceministru

La Ministerul Culturii si cel al Apararii vor fi instituite cate o functie suplimentara de viceministru, pentru a asigura functionarea eficienta a tuturor domeniilor subordonate acestor institutii.

Dusa: Repatrierea ranitilor din Muntenegru, cea mai mare interventie aviatica medicalizata a MApN

Ministrul Apararii Mircea Dusa a declarat, luni seara, cand a prezentat, la Baza 90 din Otopeni, cele doua aeronave care ii vor aduce marti in tara pe romanii raniti in accidentul din Muntenegru, ca.

Calin Rechea: Efectele situatiei din Austria vor fi resimtite, treptat, in economia nationala

Situatia economica actuala din Austria va provoca efecte negative in economia noastra nationala, dar care vor fi resimtite in mod treptat, considera analistul financiar Calin Rechea.

ştiri de la B1

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2124 seconds )