Libnet.ro
UNICEF

18:00

Alte doua persoane au murit din cauza virusului West Nile in Romania. Numarul victimelor a ajuns la opt

B1 B1,
Alte doua persoane au murit din cauza virusului West Nile in Romania. Numarul victimelor a ajuns la opt

Virusul West Nile a facut alte doua victime in Romania. inca doua persoane au murit in ultima saptamana in urma infectarii cu virusul West Nile, numarul victimelor. continuă pe B1

inca doua persoane infectate cu virusul West Nile au murit. Numarul deceselor a ajuns la opt

Inca doua persoane au murit in ultima saptamana in urma infectarii cu virusul West Nile, numarul victimelor ajungand la 8, potrivit site-ului Institutului National de Sanatate.

Fiul lui Gabriel Oprea: Nu mai suport sa vad cum niste oameni calca peste cadavrul lui Bogdan Gigina. Nu pot sa-i omoare pe parintii mei din cauza unor nedreptati

Fiul lui Gabriel Oprea sustine ca parintii sai au de suferit din cauza oamenilor care calca peste cadavrul politistului Bogdan Gigina si care profita de situatie, in incercarea de a-i distruge familia.

Volkswagen opreste, timp de trei zile, productia Golf hatchback, din cauza unor probleme tehnice

Volkswagen AG a anuntat ca va opri, timp de trei zile, productia modelului Golf hatchback la cea mai mare fabrica a companiei din Wolfsburg, unde este si sediul central al grupului german, din cauza unor probleme tehnice, transmite Reuters.

Ministerul Comunicatiilor a prelungit controlul derulat la Posta pana pe 30 septembrie, din cauza volumului mare de acte care trebuie verificate

Ministerul Comunicatiilor MCSI) a prelungit controlul derulat la Posta Romana pana pe 30 septembrie, din cauza volumului mare de acte si documente care trebuie verificate si analizate, un raport cu concluzii urmand a fi realizat in 5 zile de la finalizarea controlului, au precizat miercuri pentru HotNews. ro oficialii ministerului. Amintim ca ministerul a dispus luna trecuta un amplu control privind indemnizatiile si bonusurile acordate directorilor executivi din Posta si din societatile la care Posta este actionar, prin raportare la obiectivele si criteriile de performanta, procedurile de angajare in aceste companii, precum si mai multe achizitii recente facute de Posta, printre care si contractul de de servicii financiar bancare cu Patria Bank.

Olivia Steer, declaratii controversate si acuzatii grave in emisiunea lui Mihai Gadea: in Arges copiii au murit din cauza vaccinurilor, nu a branzei Bradet

Fosta prezentatoare Olivia Steer, cea mai cunoscuta activista antivaccin, a fost miercuri invitata lui Mihai Gadea la Sinteza Zilei de la Antena 3, in ziua in care Ministerul Sanatatii a anuntat ca Romania se confrunta cu o epidemie de rujeola si ca trei bebelusi au murit.

Rujeola ucide in Romania. Trei copii au murit in ultimele opt luni din cauza acestei epidemii

In primele opt luni ale acestui an, doi copii din Romania au murit de rujeola, iar un al treilea copil, care a decedat probabil din aceeasi cauza, se asteapta confirmarea certa, a anuntat miercuri Ministerul Sanatatii.

Epidemie de rujeola in Romania din cauza nevaccinarii. 3 copii au murit, 675 de cazuri inregistrate in primele opt luni ale anului, fata de doar sapte cazuri inregistrate anul trecut

In Romania se inregistreaza o epidemie de rujeola, anunta Ministerul Sanatatii. in primele opt luni ale acestui an, Romania a inregistrat 675 de cazuri confirmate de rujeola in 23 de judete, iar 3 copii au murit. Comparativ cu 2015, cresterea este uriasa: anul trecut au existat doar 7 cazuri confirmate de rujeola si niciun deces. Reamintim ca numarul parintilor care refuza sa-si vaccineze copilul creste in Romania de la an la an, in urma unor campanii masive duse de organizatii ortodoxe sau de personalitati media precum Olivia Steer. Pe de alta parte, in ultimii ani au existat sincope serioase in aprovizionarea cu vaccinuri, inclusiv cu vaccinul impotriva rujeolei. Problemele persista in anumite locuri chiar si in aceste zile.

Untold castiga alte doua premii importante. Care este cea mai eficienta si inovativa campanie media din 2015

La unul dintre cele mai prestigioase evenimente din industria marketingului si comunicarii din Romania, campania Pay with blood a Festivalului Untold a luat doua premii SILVER, unul la categoria GoodWorks EFFIE-Non-Profit si al doilea la categoria Media Innovation.

ANI va verifica declaratiile de avere ale ministrului Victor Grigorescu din cauza unui bun mobil nedeclarat, care i-a adus venituri de 791.500 lei prin doua tranzactii cu un offshore

Agentia Nationala de Integritate ANI) va proceda la evaluarea declaratiilor de avere depuse de catre Victor Vlad Grigorescu, ministrul energiei, se arata intr-un raspuns al institutiei transmis la solicitarea HotNews. ro. Ministrul a obtinut sume importante de bani din cedarea folosintei unui bun mobil valoros, catre un offshore din insulele britanice Turks Caicos. Problema nu este ca a incasat cel putin 791. 500 lei din cedarea in doua randuri a acelui bun catre un offshore, ci faptul ca obiectul valoros nu este trecut in nicio rubrica din declaratiile de avere. La solicitarea HotNews. ro, Grigorescu a spus ca nu poate spune ce bun mobil ii aduce asemenea venituri, intrucat este vorba de un contract privat, iar tranzactia in sine ramane confidentiala.

Serviciile secrete britanice, in criza de spioni din cauza retelelor de socializare!

Serviciile secrete britanice fac eforturi colosale sa gaseasca potentiali agenti sub acoperire, scrie Mirror. M16 urmeaza sa angajeze aproximativ 1000 de persoane, in incercarea de a gasi.

ştiri de la B1

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2224 seconds )