Libnet.ro
UNICEF

09:00

Alte doua scoli din Targoviste au suspendat orele din cauza frigului din clase

Adevărul Adevărul,
Alte doua scoli din Targoviste au suspendat orele din cauza frigului din clase

Alte doua scoli din Targoviste care nu beneficiaza de agent termic au solicitat Inspectoratului Scolar Dambovita suspendarea cursurilor din cauza frigului din clase. Elevii de la cele doua unitati de invatamant vor sta acasa saptamana viitoare, orele urmand sa fie recuperate in ianuarie. continuă pe Adevărul

Cursuri SUSPENDATE in trei scoli din Targoviste care nu beneficiaza de agent termic

Cursurile in trei scoli din Targoviste care nu beneficiaza de agent termic au fost suspendate, dupa ce s-a constatat ca in salile de clasa este in continuare frig, caloriferele electrice distribuite acestor.

FOTO Patru unitati scolare din Targoviste si-au suspendat cursurile din cauza frigului

Caloriferele electrice cumparate de primaria Targoviste par sa nu fie de ajuns pentru a rezolva problema incalzirii unitatilor scolare, car,e de cand s-a instalat anotimpul rece, nu au caldura. Mai multi directori de scoli au decis sa ii lase pe ce mici acasa. Cursurile au foste suspendate in patru unitati scolare, pana pe 20 decembrie, atunci cand elevii intra in vacanta de iarna.

De doua zile sunt captivi intre nameti. Zeci de oameni din doua localitati din Apuseni, blocati in zapada de DOI metri

Zeci de oameni din doua localitati din muntii Apuseni sunt blocati din cauza zapezii. Copiii nu au mai ajuns de doua zile la scoala si nici adultii la serviciu. Vantul puternic a viscolit zapada de doi.

Adunarea Generala a LPF judeca situatia ultimelor doua etape din 2013

Adunarea Generala a Ligii Profesioniste de Fotbal va judeca, marti, posibilitatea ca ultimele doua etape programate in 2013 sa fie amanate. Astra Giurgiu, cea mai in forma echipa a momentului, doreste sa se joace in continuare, in timp ce surse din apropierea Stelei vorbesc de posibilitatea intreruperii campionatului.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1969 seconds )