Libnet.ro
UNICEF

01:05

O alternativa la Prima Casa de care poate nu stiai. Reteta cu dobanda fixa pentru achizitia unei locuinte

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
O alternativa la Prima Casa de care poate nu stiai. Reteta cu dobanda fixa pentru achizitia unei locuinte

Criza financiara i-a invatat pe romani cateva lectii valoroase in materie de finante si planificarea bugetului personal. Daca in urma cu 8 ani creditele zburau din vistieriile bancilor ca painea calda, dupa 2009 soldul depozitelor cunostea. continuă pe Wall-Street Ro

Guvernul modifica Prima Casa. Cei care au locuinta prin program isi pot cumpara alta, mai mare si mai scumpa, tot prin Prima Casa. Conditii

Proprietarii de locuinte achizitionate sau construite prin programul Prima Casa vor putea cumpara o noua locuinta mai mare si mai scumpa prin program, daca vor indeplini cumulativ patru conditii, printre care vanzarea proprietatii detinute sau lichidarea creditului garantat de stat.

Beneficiarii Prima Casa vor putea cumpara o noua casa mai mare si mai scumpa garantata de stat

Proprietarii de locuinte achizitionate sau construite prin programul Prima Casa vor putea cumpara o noua locuinta mai mare si mai scumpa prin program, daca vor indeplini cumulativ patru conditii, printre care vanzarea proprietatii detinute.

Banca Romaneasca va putea acorda credite de 124 milioane lei prin Prima casa

Banca Romaneasca, membra a Grupului National Bank of Greece, dispune de un plafon de garantare in valoare de 62 milioane de lei pentru programul Prima Casa, pana la finalul anului 2015, ceea ce ar sustine acordarea unor imprumuturi totale de 124 milioane de lei.

Banca Romaneasca dispune de un plafon de garantare de 62 de milioane de lei in programul Prima Casa 2015

Banca Romaneasca, membra a grupului National Bank of Greece, a primit un plafon de garantare de 62 milioane de lei in cadrul programului Prima Casa 2015.

Banca Romaneasca dispune de un plafon de garantare de 62 milioane lei pentru Prima Casa

Banca Romaneasca, membra a Grupului National Bank of Greece dispune de un plafon de garantare in valoare de 62 milioane de lei pentru programul Prima Casa, pana la finalul anului, arata un comunicat remis redactiei.

Michelin lanseaza anul acesta prima anvelopa de vara care poate fi folosita iarna

Michelin lanseaza in mai pe pietele europene Michelin CrossClimate, prima anvelopa de vara omologata pentru utilizare in timpul iernii, datorita fuziunii dintre doua tehnologii distincte: cea a anvelopelor de vara si cea a anvelopelor de iarna, doua.

Caru' cu vedete: Cu ea a inlocuit-o Adrian Cristea pe Bianca Dragusanu!; Kate Middleton si regina, din nou la cutite; Liviu Varciu: O sa ma insor cu prima femeie care vrea sa-mi faca un copil

Lady Gaga se schimba. Ultimele aparitii ale cantaretei Lady Gaga de pe covorul rosu au uimit pe toata lumea. Cu outfit-uri cuminti, cu mult diferite de tinutele extravagante cu care soca in anii trecuti, Lady Gaga este intr-un proces de transformare. Cum se mentine in forma Beyonce. Pentru o silueta precum cea a lui Beyonce e nevoie de multa munca. Beyonce a postat pe contul ei de Instagram un clip video in care ne arata exercitiile fizice pe care le face pentru a se mentine in forma.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2144 seconds )